Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves kamaszoknál általában meddig tart a "szerelem"? A hosszú, több éves kapcsolat a gyakori, vagy számítani lehet rá, hogy pár hónap múlva vége? Nálatok hogy van/volt?
14 éves gyerekek általában csak tapasztalgatják egymást.
A kisfiúk olyanok mint a méhek.
Szállnak virágról virágra
15 voltam, amikor összejöttem a fiúmmal!
Most 20, és menyasszony! :)
13 éves voltam és 4 hónapig voltunk együtt
igaz nem sok, de jó volt :)
Van olyan ismerős, akik akkor jöttek össze, és házasság lett belőle, a mai napig együtt vannak.:)
Van, akik szintén akkor jöttek össze, házasság lett belőle, de mostanában váltak el, 40 évesen.
Van, akik 3-4 évig együtt voltak a környezetemben.
És van, akinek hamar véget ért.
Ne gondolkodj ezen. Lehet, hogy később pont te leszel, aki szakítani akar. Élvezd a mindenkori jelent vele, és majd kiderül, hogy hogy lesz veletek.:)
13 voltam a barátom akkor 14 és 2 és fél évet jártunk.:) Nagyon jó volt az a 2 és fél év és őszintén szólva büszke is voltam magamra,hogy ilyen fiatalon mennyire tudtam szívből szeretni valakit.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!