Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónap után nincs az a nagy szerelem, sztem még kicsi sem. Szakítsak?
Nem érzem magam szerelmesnek, bár igen nehéz megmondani mi is az valójában. Amúgy még ő sem mondta hogy szeret. Már lefeküdtünk egymással, az ágyban minden oké, figyelmes stb. Viszont ágyon kívül nem érzem annyira figyelmesnek velem, és kezd pár dolga idegesíteni, meg furcsának tartom. Azt hiszem elérkezett nálam az a bizonytalan érzés. Nem tudom ez mitől van, ahogy öregszem, mindig előjön, mindig hosszútávra próbálok (akár házasság) tervezni, de a mostani barátomat nem tudom elképzelni a férjemnek...
Amúgy én 21 vagyok, ő 28.
4honapja lassan hogy ugy vagyok mint te.én is 21éves vagyok ö 27,nem mondta még hogy szeretne,vagy hiányoznék neki,vagy bármi ami kedves lenne ilyen szempotbol.igaz én sem mondtam neki de csak azért mert nem nekem kell megtennem az elsö lépéstén érzem szeretem,de hogy ö hogy van ezzel fogalmam sincs.
21/L
akkor az még a jobbik eset, ha te szereted.
Én viszont nem érzem, jól elvagyunk, meg minden, de semmi több. Olyan nekem mint egy nagyon jó haver, akivel jó a szex is. (bár eddig csak párszor feküdtünk le) de nem azért vagyok vele. Talán félek egyedül lenni... nem is tudom, megbántani sem szeretném, mert fontos nekem, meg én is neki, de most nagyon elbizonytalanodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!