Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tart a szerelem? Pár hónap? Pár év? Nektek?
Az első szerelmem az oviban volt...:D 4 évig tartott:D
A másik általános suliban...ott 7 évig voltam szerelmes egy srácba:P
Aztán lett az első komolyabb kapcsolatom, ott 2,5 évig voltam szerelmes...aztán közel 4 éve voltunk együtt, amikor szakítottunk...
Most 8 hónapja szerelmes vagyok egy srácba, de ez csak plátói:/
Mint láthatod, elég kitartó vagyok:D
Szóval ez emberfüggő...valaki csak 1-2 hónapig szerelmes, valaki évekig, és vannak olyan is akik meg egyszerűen nem is tudnak szerelembe esni...!
Egyébként azt mondják, hogy elvileg a szerelem biológiailag 3 évig tart...
19L
az én barátom meg csak pillanatokig szerelmes belém, csak akkor, amikor attól fél, hogy elhagyom.
akkor ölelget, puszilgat, stb
amúgy utcán is szinte én fogom a kezét
és ez megy lassan 1 éve!
Emlékszem, mikor a párommal összejöttem ( ennek már több mint 5 éve ) , azt mondták a közös ismerősök egy szilveszteri buli után, hogy semmi nem tart örökké, és 5 év után is így ölelgessük egymást, és akkor igazi a szerelem.
Azt tudom mondnai, hogy 5 év után is ugyanugy egymáson lógunk, ha elmegyünk bulizni, nem engedjük e egymás kezét.
Amikor reggel felkelek, akkor ugyanolyan szerelmes szemekkel mondja nekem, h "jóreggelt", mint 5 éve. Érdekes...
Ugyanolyan féltékeny vagyok minden nőneműre, mint 5 éve :) Szinte semmi sem változott, csak az idő haladt :) Én azt mondom, hogy van szerelem 5 év után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!