Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 2 hónap alatt nem alakult...

Ha 2 hónap alatt nem alakult ki a mindent elsöprő szerelem akkor már nem is fog?

Figyelt kérdés
Vagy ez valakinél x idő után tud csak kialakulni, amikor már az eltelt x idő alatt alaposan megismeri a másikat, kötődni kezd hozzá?
2011. márc. 16. 20:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%
Énszerintem nemcsak butaság, de önámítás is szerelem nélkül összejönni. Azt hittem, ez így természetes. De úgy tűnik, pont nem. Legalább tudom, mit várjak a mai lányoktól (bár én meg "mai" fiú vagyok).
2011. márc. 16. 21:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én négy hónap után szerettem bele!! 3 éve együtt vagyunk!
2011. márc. 16. 21:08
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia! Véleményem szerint ha az elején nincs meg a láng, akkor az később sem lesz.

És egyébként szerintem a szerelem és a kötődés nem ugyanaz. Külön-külön léteznek, de akkor lesz tartós a kapcsolat, ha mindkettő együttesen egyidőben fennáll.

És tényleg, és szerintem sem érdemes valakivel 2 hónapot szerelem nélkül együtt lenni. Becsapod vele önmagad, a barátodat, és csak kínlódsz, és reménykedsz- lásd: kérdést írtál ki, és ésszel keresed a választ a szív dolgaira. Nem szabad!

21/ szerelmes l

2011. márc. 16. 21:19
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

ez nekem is furcsa.

nálam ez mindig úgy működött, hogy már az első percben éreztem a szikrát, 1 hét után (persze röhejesen hangzik) de tudtam, h ő kell nekem.

nekem nem elég egy szimpla vonzódás, vagy pár közös pont. nekem az kell, h érezzem, hogy van köztünk egy bizonyos fajta vibrálás, hogy legyen egy közös "nyelv" amit mindketten beszélünk.

nálam a mindent elsöprő szerelmek úgy néztek ki, hogy már 2 hét után mondtuk egymásnak, hogy szeretlek, nem szorultunk rá, h taktikázzunk, őszintén, nyílt lapokkal játszottunk, különben nem lett volna értelme.

maximálisan megéltük az érzelmeinket, ha éreztünk valamit, akkor azt ki is mondtuk, nem kellett semmit titkolni csak azért mert "jajjmitszólhozzá" a másik...

2011. márc. 16. 21:21
 15/17 anonim ***** válasza:
De érdekes,hogy majd mindenki hasonló választ adott,mint én-20.01-mégis csak én lettem lepontozva,de nagyon.Talán,mert nem fejtettem ki bővebben?Na,nem is érdekes,a véleményemet fenntartom.
2011. márc. 16. 22:39
 16/17 A kérdező kommentje:
Én nem foglalkoztam még a pontozással, sajnálom, ha lepontoztak...:S
2011. márc. 16. 22:43
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez olyan hülyeség, én soha nem agyaltam azon, hogy definiáljam az érzéseim, azt sem tudom szerelmes vagyok-e, mert megfoghatatlan dolog, nem tudom mi az, viszont azt tudom, hogy teljes szívemből szeretem azt az embert, aki mellett vagyok, nem tudnám elképzelni nélküle az életem, vagy azt, hogy ne tudjak róla, stb. Inkább ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak, mert ha úgy érzed, nem hiányozna, vagy ha lenne más máris dobnád, akkor kár ezzel vesződni.
2011. márc. 16. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!