Ha 2 hónap alatt nem alakult ki a mindent elsöprő szerelem akkor már nem is fog?
Szia! Véleményem szerint ha az elején nincs meg a láng, akkor az később sem lesz.
És egyébként szerintem a szerelem és a kötődés nem ugyanaz. Külön-külön léteznek, de akkor lesz tartós a kapcsolat, ha mindkettő együttesen egyidőben fennáll.
És tényleg, és szerintem sem érdemes valakivel 2 hónapot szerelem nélkül együtt lenni. Becsapod vele önmagad, a barátodat, és csak kínlódsz, és reménykedsz- lásd: kérdést írtál ki, és ésszel keresed a választ a szív dolgaira. Nem szabad!
21/ szerelmes l
ez nekem is furcsa.
nálam ez mindig úgy működött, hogy már az első percben éreztem a szikrát, 1 hét után (persze röhejesen hangzik) de tudtam, h ő kell nekem.
nekem nem elég egy szimpla vonzódás, vagy pár közös pont. nekem az kell, h érezzem, hogy van köztünk egy bizonyos fajta vibrálás, hogy legyen egy közös "nyelv" amit mindketten beszélünk.
nálam a mindent elsöprő szerelmek úgy néztek ki, hogy már 2 hét után mondtuk egymásnak, hogy szeretlek, nem szorultunk rá, h taktikázzunk, őszintén, nyílt lapokkal játszottunk, különben nem lett volna értelme.
maximálisan megéltük az érzelmeinket, ha éreztünk valamit, akkor azt ki is mondtuk, nem kellett semmit titkolni csak azért mert "jajjmitszólhozzá" a másik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!