Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál ahhoz, ha a...

Mit szólnál ahhoz, ha a nevelőapád unszolására kidobna anyukád otthonról?

Figyelt kérdés

5 éve van együtt ezzel a pasassal, 3,5 éve lakik itt nálunk. Anyukámé a lakás, amikor megszülettem, a nevemre íratta a fél házat.

Ez a pasi már a kezdetektől utált engem, én mindig normálisan viselkedtem vele, de ő folyton belém kötött, anyának hazudozott rólam (pl. hogy amikor hazajött én a kanapén szexeltem egy sráccal, ekkor 13 voltam..), anya meg persze elhitte.. Hiába beszéltem én mindig vele, hogy ez nem igaz, hazudozik rólam, nem nekem hitt sajnos..

Odáig fajult a helyzet, hogy 2 éve visszaíratta a saját nevére az egész házat, 1 éve pedig nevelőapám a pofámba vágta, hogy a 18. szülinapomon költöznöm KELL, mert nekik nagyon elegük van belőlem. A 18. szülinapom jövő év júniusában lesz, úgyhogy beleegyeztem.

Ma viszont azzal várt nevelőapám, hogy legkésőbb pénteken el kell innen húznom, és anyám helyeselt is mellette...

A barátomhoz tudnék csak költözni, de suli mellett nem tudok diákmelózni, így ő tartana el és ezt nem nagyon akarom.. Jövő évben érettségizek, utána OKJ, mire munkába állok, ő már pár évig eltartott engem.. Sosem akartam eltartott lenni, erre most ez van.

Szerintetek mit tegyek? 2 hete beszélgettem el utoljára komolyan anyuval, persze akkor sem hitt nekem. Még a saját szemének sem hisz. Nevelőapám azt mondta neki, hogy már most bukásra állok, hiába mutattam meg az e-naplót, hogy 1 db egyesem sincs, nem hitt nekem.

Legyek eltartott még pár évig? Biztos, hogy nemfogunk szakítani a barátommal, már tervezgettük a összeköltözést, de hát júniusra terveztük...

2012. okt. 10. 16:07
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:

Annyira sz@r érzés, hogy egy ilyen ember miatt anyám kidobja a saját lányát otthonról..

Tényleg idióta ez a pasi, annyira ingerlékeny, hogy néha félek hozzászólni, a tekintete is félelmetes...

2012. okt. 10. 16:08
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Már ne haragudj, de anyukád nem normális! Egy férfit a gyerekem elé helyezni!???!!!!

18 éves korodig nem tehet ki!!!! Inkább az a baj, hogy milyen 1 éved lesz még náluk!

2012. okt. 10. 16:14
 3/25 A kérdező kommentje:
Hát, pedig ki fog tenni.. De mondjuk nem bánom annyira, elegem van már ebből a pasiból.
2012. okt. 10. 16:16
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
MIELÖTT betöltöd a 18-at, NEM rakhat ki, mert ez kiskorú veszelyeztetésének számit és azért komolan megbüntethetik, ha bejelented a gyámhatóságon meg a rendörségen.
2012. okt. 10. 16:18
 5/25 A kérdező kommentje:
Világos, de NEM FOGOM bejelenteni, mert akkor még rosszabb lenne a helyzet.
2012. okt. 10. 16:21
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem az van e-mögött, hogy nem dughatott meg? Egyébbként ,meg az nem lehet, hogy visszaíratta a házat a nevedről! Ilyen nincs! Itt sántít a történeted! Ami a tiéd, pl fél ház, csak a te aláírásoddal, na meg a gyámügy jóváhagyásával mehet vissza!

Ok?

2012. okt. 10. 16:23
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindenesetre leköpném őket. Mindkettőt.
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Valóban nem rakhat ki, de simán beadhat nevelőotthonba. Ezt meg gondolom senki nem akarja. Az anyád nem normális, vagy pedig fél a pasitól, csak neked sem akarja beismerni.

A nyugalmad érdekében inkább költözz a barátodhoz.

9/25 A kérdező kommentje:

Nem vagyok jártas ebben a témában, de az én aláírásom nélkül íratta vissza. Nem tudom, hogy haszonélvezeti vagy tulajdonosi jogom volt-e, azt sem tudom melyik mit jelent, de nem ez a lényeg. Nem kell nekem ez a ház.

Nem vagyok jó csaj, úgyhogy nem hiszem, hogy meg akart volna dugni, de sosem közeledett hozzám, mindig távolságtartó volt.

2012. okt. 10. 16:25
 10/25 A kérdező kommentje:
Van megtakarított fél millióm, de az végszükség esetére tettem félre, de így meg be kéne szállnom a költségekbe, ne a barátom fizessen mindent egyedül.. :S
2012. okt. 10. 16:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!