Mit szólnál ahhoz, ha a nevelőapád unszolására kidobna anyukád otthonról?
5 éve van együtt ezzel a pasassal, 3,5 éve lakik itt nálunk. Anyukámé a lakás, amikor megszülettem, a nevemre íratta a fél házat.
Ez a pasi már a kezdetektől utált engem, én mindig normálisan viselkedtem vele, de ő folyton belém kötött, anyának hazudozott rólam (pl. hogy amikor hazajött én a kanapén szexeltem egy sráccal, ekkor 13 voltam..), anya meg persze elhitte.. Hiába beszéltem én mindig vele, hogy ez nem igaz, hazudozik rólam, nem nekem hitt sajnos..
Odáig fajult a helyzet, hogy 2 éve visszaíratta a saját nevére az egész házat, 1 éve pedig nevelőapám a pofámba vágta, hogy a 18. szülinapomon költöznöm KELL, mert nekik nagyon elegük van belőlem. A 18. szülinapom jövő év júniusában lesz, úgyhogy beleegyeztem.
Ma viszont azzal várt nevelőapám, hogy legkésőbb pénteken el kell innen húznom, és anyám helyeselt is mellette...
A barátomhoz tudnék csak költözni, de suli mellett nem tudok diákmelózni, így ő tartana el és ezt nem nagyon akarom.. Jövő évben érettségizek, utána OKJ, mire munkába állok, ő már pár évig eltartott engem.. Sosem akartam eltartott lenni, erre most ez van.
Szerintetek mit tegyek? 2 hete beszélgettem el utoljára komolyan anyuval, persze akkor sem hitt nekem. Még a saját szemének sem hisz. Nevelőapám azt mondta neki, hogy már most bukásra állok, hiába mutattam meg az e-naplót, hogy 1 db egyesem sincs, nem hitt nekem.
Legyek eltartott még pár évig? Biztos, hogy nemfogunk szakítani a barátommal, már tervezgettük a összeköltözést, de hát júniusra terveztük...
Érdekes, hogy van aki így feladja a gyereknevelést, így véget tud vetni egyik napról a másiknak, hogy van egy lánya.
Én egy dolgot tudok mondani, ötletként...: a pasasról miket tudsz? volt felesége, volt barátnői? tuti felkeresném valamelyiket, sőt lehet többet is!
Kitudja mikkel tudják alátámasztani a te állításaidat, szerintem így simán le lehetne járatni ezt a gyökeret!
Anyukád meg manipulálva lett, erről nem csak Ő tehet...
Én anyukám mai napig (21 vagyok) nem hisz el nekem egy csomó mindent, csak ha 40 éves embertől hallja ugyan azt. Szerinte egy "gyereknek" nem lehet hinni, mert tudatlan és buta, a felnőttek mindig is többet tudnak. Van ilyen.
Utolsó, nem hiszem, hogy a lány hazudna.
17 évesen nekem sem volt halvány lila fingom sem a tulajdonjogról, stb.-ről, nem is érdekelt ilyen koromban...
Viszont! Kérdező! MINDENKÉPPEN járj utána, hogy is volt ez, mert nem mindegy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!