Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után mit akar tőlem? Csak a szex miatt keres fel néha?
20-on már bőven túl van,férfi az illető. Megismerkedtünk,még aznap volt szex,kb. 2 hétig majdnem minden nap keresett,amin meg is lepődtem,mert én nem akartam tőle komolyat...lazán vettem a dolgokat eléggé..lehet volt pár megjegyzésem is,h én csak kalandnak gondolom az egészet,miközben ő arra utalgatott,h komolyak a szándékai..vagyis nemtudom mit akart...2 hét után ritkultak a beszélgetések,még taliztunk párszor,de a szex se volt már olyan jó mint korábban...most ott tartunk,hogy néha ír,h mizu..meg néha én is kezdeményezem az sms-ezést.,de semmi több,már nem úgy szól hozzám mint régebben.. és én meg most kezdek oda lenni érti.. nagyon jól csinálta,ha ez taktika volt..
szerintetek ő most mit szeretne ezzel a "kapcsolattal"?Miért ír néha-néha?Én nem úgy ismertem meg ,h csak a szex miatt..úgy vettem észre, nekem sokkal fontosabb...
akkor Boldog Születésnapot előre is ha véletlen nem beszélnénk addig :)
bár én még mindig fel ajánlom neked a lehetőséget egy ó kis kávézásra főleg ha budapesti vagy :)
sajnos munkám miatt most nem ígérhetném meg, hogy vidékre menjek
az nem jó hír sajnos :(
gondolom akkor még egyetemista lehetsz azért jársz fel vagy dolgozni?
gondolom az titok merre van az a vidék :)
és akkor az a bizonyos kávé mikor jöhet szóba? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!