Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik, csajok! Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, csajok! Szerintetek mit akar?! Szex vagy szerelem? (többi lent)

Figyelt kérdés

Az exemmel körülbelül 2 hónapja szakítottunk, tulajdonképpen ő, de ez idő alatt körülbelül 4-5x is rám írt. Ha találkoztunk akkor meg nem nagyon mert rám nézni sem. Aztán most van az a helyzet,hogy rám írt,hogy szeretné ha találkoznánk. Azt hitte hogy le fogom ordítani a fejét,hogy rám írt. Mondtam neki hogy nem érek rá körülbelül 2-3 hétig,és hogy majd akkor egyeztessünk időpontot ha mindkettőnknek jó lesz, és keressen meg ha már neki is lesz ideje!

Jóba vagyok a barátjával, és kérdeztem felőle, azt mondta hogy kettős hatása lehet a dolgoknak, tehát relatívan érinthet engem.

Ezek alapján csak a lyukat akarja keresni bennem? Vagy ebből lehet még kapcsolat?

Beszélgetés közben többször is idézett fel emlékeket, beceneveinket, amiket egymásnak adtunk, és írt 1-2 szívet.

Szerintetek van remény?

Egyébként, előtte nagyon nagy szerelemben voltunk, már komolyan azt mondtuk hogy együtt fogunk megöregedni meg ilyenek, a többiek azt mondták ránk hogy ez amit csinálunk minden csak nem kapcsolat, mert hülyék inkább bolondok voltunk...rettentően,de ezt jó értelemben értsétek.:)

Szóval nem az a szokványos kis kapcsolat volt ez a miénk. És mindkettőnknek vannak dilijei, mégis nekem ő így tetszik. Mint említettem, sokak szerint ez nem volt kapcsolat, mert nem láttak bele a közös emlékeinkbe, ahogy nézett rám.. őszinte volt, soha nem felejtem el. szinte már tökéletesek voltunk együtt. de mégis...:)

Pasik,Csajok ti mit gondoltok? Dugni akar? vagy van mikor nem felejtettétek még el az exet, és összejönnétek vele még egyszer!?

16/L ex: 16/F

2012. máj. 8. 21:20
 1/2 anonim ***** válasza:
szex!
2012. máj. 8. 21:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez volt az 1. szerelem ...de lehet,hogy az uccsó is :'(
2012. máj. 8. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!