Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? S mi lenne a megoldás? 24 éves leszek, s kb 1 éve költöztem haza, addig egyetem, külföld.10 hónapja vagyok együtt a barátommal, s szeretném ha nálam aludna, viszont anyum nem is akar hallani róla.
Már többször próbáltam beszélni vele, de reménytelen. Pedig szerintem ez normális dolog, függetlenül attól, hogy mondjuk anyumnak nem ő a "tökéletes partner" számomra (pedig nem csinált neki semmit, csak nem őt képzeli el).
Megjegyzem, hogy volt előtte egy hosszabb kapcsolatom, ahol a srác messzebb lakott, s mikor az egyetemről jöttem haza vakációra, akkor vagy 2x-3x volt ő is nálunk, s itt aludt. (mert messzebbről volt)
nem irigyellek, elég konzervatív lehet anyukád, ha a 24 éves lányának nem engedi, hogy nála aludjon a barátja.
tényleg a saját életedet kéne már élned, ha teheted, költözz el
Nyilván h ő mondja meg h kit lát szívesen és kit nem, de azért sztem 24 évesen már nem a szülőnek kéne megmondania h a lánya kivel legyen együtt. Főleg úgy h már 10 hónapja együtt vannak, szal nem egy futókaland lenne.
Semmiképp nem tudod anyuddal megbeszélni? Mert ebből csak viták lehetnek később. A barátodnál alvás nem megoldható?
Koszonom a valaszokat! Igen, nekem is ez a velemenyem, hogy azert 24 eves korban mar megkene legyen a sajat eletem. S nem tartom logikusnak hogy igy reagal erre a temara.
Az elkoltozes velemenyem szerint is a legjobb megoldas lenne (ezt mar neki is mondtam, hogy alig varom, hogy elkoltozhessek) ... viszont gyakorlatilag meg nem megvalosithato, mivel meg egyenlore nem dontottunk ugy, hogy osszekoltozzunk a parommal, kicsit varunk meg vele. Az, hogy nala aludjak azert nem kivitelezheto, mivel o hetkozben nincs itthon, kamionon dolgozik, hetvegen viszont testverevel oszza meg a szobajat.(tobben vannak testverek)
Ugyhogy passz... anyum nem erti meg, akarhanyszor emlittem, mindig hatalmas veszekedes lett belole. Ha majd kulonkoltozok jobb lesz, tudom... de addig meg van valamennyi. S nem az, hogy nem birom ki, mert szerencsere megerto a baratom is, viszont ertheto, hogy vagyom erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!