Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nincs olyan barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs olyan barátnőm, aki tényleg engem akar? Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
A helyzet az,hogy nem vagyok egy jó vágású pasi,emellett eddig egy lány se tartott jó stílusúnak,sőt.Eddig két barátnőm volt,de mindkettőnek csak azért kellettem,mert nem találtak mást.Őszinte vagyok és nem vertem át eddig sose a másik felet,akivel találkoztam.

2012. okt. 20. 23:10
 1/4 anonim válasza:

Ennyiből nehéz bármi konkrétumot mondani, úgyhogy csak általánosságban: aki azt tapasztalja, hogy nem szeretik, az biztosan nem szereti saját magát és ez sugárzik is belőle: "nagyon szeretném, ha szeretnél annak ellenére, hogy nem vagyok szerethető".

Hogy ki mennyire érzi magát szerethetőnek, az pedig abból fakad, hogy a szülei mennyire szerették, mennyire volt egyértelműen érezhető számára, hogy szerethető, elfogadható.

Mindez nem függ össze a külsőségekkel, csak lelki dolog.

Nos, gondolom nálad is ez lehet a "gyökér-ok", a többi csak rárakódott. A lelked csak 2 módon tud elkezdeni javulni:

1. a lány, akit bevonzol minden nehézség ellenére meglátja benned a szerethető pasit és ez a "megelőlegezett bizalom" adhat erőt. De ezt el is lehet szúrni azzal, ha folyamatosan bizonygatni kell neked, hogy szeret, mert belül nem hiszed el.

2. elmész egy jó terapeutához, akivel egy kb fél-1 éves közös munka után végleg meggyógyul a lelked és nem attól függ a lelki állapotod, hogy van-e nőd, vagy éppen nincsen, hanem kiegyensúlyozott leszel.

2012. okt. 21. 07:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb utóbb találsz majd.... Egy fiúnál a legnagyobb kincs az őszinteség...:)
2012. okt. 21. 09:57
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó hozzászólónak a bíztatást!

Nos,otthon a szeretettel igazából nincs gond,leginkább a családi hátterem a gázos.Anyukám leszázalékolt a látása miatt,olyan pocsék,hogy dolgozni nem tud-zöld hályogja van-,apukám meg munka nélküli.Lehet,ez is elrettenti a lányokat?

2012. okt. 21. 18:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Figyelj nekem se volt jó a családi háterem miután apukám meghalt de elkezdtem önbizalmat önteni magamba és minden helyre jött :)

egy lányt szerintem az ilyen dolgok nem befolyásolják.:)

2012. okt. 22. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!