Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy a csajnál több évvel idősebb pasi nem akar semmit a csajtól merthogy az még fiatal. (15-21) de ha a csaj érett akkor mi a gond?
Figyelt kérdés
2008. jún. 23. 06:32
1/6 anonim válasza:
Valljuk be, kicst hajmeresztő ez a 15- 21 dolog.
Talán mert a huszon éves fiúk nagy része a valamivel idősebb csajokra bukik?
2/6 anonim válasza:
A huszonéves srácok nem pusztán testileg érett csajokra buknak, s bármilyen okos vagy, nem állhatsz azon a lelki-szellemi szinten, mint Ő. Fogsz, de pár év múlva. Hogy önthetné ki a lelkét Neked egy nehéz munkanap/egyetemi zh után? Csak egy példát említve...
Inkább örülj neki, hogy nem használ ki.
3/6 anonim válasza:
A tizenéves lányoknak van egyfajta érdeklődési körük, és gondolkodásmódjuk, a huszonéves fiúknak meg másféle. Huszonévesen az ember már elég sok élettapasztalattal rendelkezik, komplexebben tud látni dolgokat, mint egy tizenéves. Teljesen értehető, hogy egy huszonéves korú srác egy, a saját korcsoportjához tartozó lánnyal tudja elképzelni a párkapcsolatot, hiszen nekik ugyanazok a problémáik, ugyanolyan szemmel képesek látni a világot. a fiúk nagyon nem szeretik, ha a lánynak apapótlékot kell nyújtaniuk... Gondolkodásmódodban és testileg is lehetsz érett, az életkorodból adódóan mégis túl nagy a szakadék a két csoport között.
4/6 anonim válasza:
Én 15 éves voltam a barátom 21 mikor összejöttünk és mai napig együtt vagyunk (2éve). Már a jövőt tervezgetjük:) Nem tudom nálad mi lehet a baj. Ismerkedj, barátkozz vele és majd idővel alakul köztetek a dolog!
5/6 anonim válasza:
Mi gondolkodásmódunk nem tér el, persze vannak dolgok, amibe nem értünk egyet, de ez így természetes. Mindkettőnknek meghalt az apukája, de ennek ellenére nem keresem benne az apát. Élettapasztalatból egyikünknek sincs hiány (sajnos). Engem már nem köt le a bulizás, szórakozás, ebből a korszakomból kinőttem. Olyan ember van mellettem, akivel eltudom képzelni a jövőt és ez fordítva is igaz. Utolsó válaszoló vagyok!
6/6 anonim válasza:
Inkább örülj neki, mert csak ki használnának vagy a másik véglet, hogy már komolyra terveznek, nekik olyan kell akit 2-3 év múlva el vehet feleségül, és valljuk be 15 évesen ez még korai lenne. Bár lehet ez nem mindenhol így van. Én borsodi vagyok, és csak fiú barátaim vannak 22től 30 éves korig, és ők vagy az egyik vagy a másik csoportba tartoznak bele. Nincs közép út. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!