Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal pasi + idősebb csaj?
Egy 17-18 körüli fiúknak bejönnek a pár évvel idősebb lányok? Kb. 4-5 év a csaj javára.
De úgy h a csaj sem néz ki annyinak amennyi.
Miért izgatják a fiatalabb pasikat egy picivel idősebb csajok?Nincs velük annyira probléma?
én 21/F vagyok és nekem bejön akár 30 éves nő is ha olyan az alakja ami nekem tetszik, vagy fiatalabbnak néz ki.
Viszont nem terveznék hosszútávra.
4-5 év különbség az szerintem nem lényeg, 17-18 éves fiunak bejöhet nekem is bejött,
általában a lányoknak nem szokott bejönni a náluk fiatalabb fiu, bár ha 23 éves a nő akkor 18 éves pasi is bejöhet neki biológiailag már majdnem felnőtt.
Szia! De jó,h.rajtam kívül még kérdezik ezt!Nekem nagyon bejönnek mostanság a fiatalabb pasik!
Mondjuk én többnek nézek ki.....24/L
Köszi a választ Neked is! ;) :P
Örülök azért h nem vagyok egyedül,lehet kinövöm,viszont igen igaza van az az első válaszolónak már egy annyi idős srác lehet felnőtt.
Szia!
Én 20 barátnőm 23! Többet nem mondok!:)
Hogy miért izgatják a fiatalabb pasikat egy picivel idősebb csajok?
Hát én csak a saját véleményemet mondhatom el. (21/F)
Nálam fiatalabb lánnyal sosem jártam jól, akármikor is kezdtem... Nem akarok általánosítani,hogy ez mindenkivel így van/lesz, de velem ez a helyzet.
Én úgy vettem észre hogy az idősebb lányok nem csak hogy komolyabbak is, de nem olyan bizonytalanok, szeszélyesek, mint a tizenéves kategória.
4-5 év pluszban meg ilyenkor már szerintem simán beleférhet, bár ez is emberfüggő...
Nagyon köszi nektek is !!! (L)(L)(L)
Ebben is van valami hogy nem érzem tinilánynak magam,csak a külsőm az adottságaim azok :)
Valóban a fiatalabb csajok nem tudják mit hogy akarnak és stb... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!