Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak neki még esélyt?
Barátommal több mint 2 éve voltunk együtt amikor szakítottunk. Ennek az oka az volt,hogy Ő minden hétvégén elment bulizni meg inni és persze nélkülem. Eleinte próbáltam kérni,hogy néha vigyen el engem is,nem akart mindenféle dumákat talált ki. Aztán mondtam,hogy jó akkor csak legalább havonta egyszer maradjon itthon ne a haverok a buli és a pia legyen a legfontosabb,de ezt sem tette meg. Amikor én akartam elmenni valahova a barátnőimmel havonta egyszer akkor ment a szájhúzás a részéről meg a beszólogatás. Neki konkrétan az volt a kényelmes,hogy ő bulizgat össze vissza én meg otthon várom,hogy hazaérjen(együtt laktunk).Elegem lett szakítottunk. Persze engem állított be hülyének meg jött a dumával,hogy nem kötelező vele lennem ha nem tetszik az életmódja. Próbáltam érvelni neki,hogy 29 évesen már nem ez kéne,hogy a legfontosabb legyen neki,de ez sem hatotta meg. Miután szakítottunk 2 hétig nem beszéltünk. Utána megkeresett mindenféle ígéretekkel amiket a mai napig összesen 4 hétig tudott tartani. Ma ismét jött a bunkó stílus meg a hétvége tervezése nélkülem. Az már csak hab a tortán,hogy már semmi nem az mint régen. Egyedül vásárolgat nem kérdezi meg a véleményem. A gondom az,hogy szeretem Őt és hittem mindig,hogy megváltozik,de most megint összetörtem.Nem értem miért ilyen velem....meg kéne becsülnie és szeretnie nem pedig bunkóznia meg természetesnek vennie. Néha úgy beszél velem,hogy én szégyellem magam.
Nem tudom,hogyan tovább szeretem őt,de már nem vagyok biztos benne,hogy érdemel még esélyt egyátalán. Nagyon bánt,hogy ilyen velem mert én szeretem Őt. Nem tudok kiszállni rendesen a kapcsolatból hiába próbálom valahogy mindig újra és újra visszakönyörgi magát. Hogyan lehetne szabadulni? Vagy ha együtt maradunk,hogyan vegyem rá,hogy nőljön fel és változzon meg elvégre már 30 éves lesz.
Olyan lányok véleményére vagyok kíváncsi akik már voltak ilyen helyzetben.!
Minden segítő választ megköszönök!
Hogyan tudsz szeretni egy olyan embert, aki így viselkedik veled? Ez annyira de annyira értelmetlen, hogy nem is találok rá szavakat. Te egy teljesen másmilyen embert szeretnél magad mellé, akkor meg miért vagy még együtt ezzel a férfivel? Nem értem! Értelmes, felnőtt nőnek tűnsz, és mégis kvázi mgadat szívatod, hogy nemhogy benne maradsz egy ilyen rossz kapcsolatban, hanem még vissza is fogadod!!! Ne haragudj, de normális vagy?:D Ezt most a lehető legőszintébb segítő szándékkal mondom/kérdezem, tényleg!
A másik dolog pedig, amit még mondani akarok, lassan, betűzve, hogy megértsd: s-o-h-a n-e-m f-o-g m-e-g-v-á-l-t-o-z-n-i!! Van, akinek sikerül gyökeresen életmódot váltania. De mint nálatok a mellékelt ábra mutatja, ennek a férfinek ez eszében sincs!
Akkor meg miről beszélünk? Van egyáltalán olyan RACIONÁLIS érv, ami mellette tartana? Nincsen. Lépj tovább, és keress mást. Az, hogy "szeretem" maximum tinédzserkorban lehet kifogás egy normális embernek arra, hogy hagyja magát porig alázni minden egyes alkalommal, amikor találkozik a párjával. Felnőttként némi tapasztalatot, észt is össze kellett volna már gyűjtened, és átlátnod egy ilyen helyzetet.
Még egyszer mondom, a kemény hangnem nem ellened, hanem érted van. Nincs szándékomban még jobban beledöngölni téged a földbe, a szemedet viszont annál jobban szeretném felnyitni, hogy lásd: neked nem ez az ember kell. Hallgass rám és persze a többi válaszolóra, és lépj túl ezen az idiótán;) Annyi sok rendes ember van még a világon, bűn lenne elpazarolnod amgadat egy ilyen agyatlan bunkó mellett:) Előre is sok sikert a vadiúj és ennél sokkal vidámabb életedhez!:)
Reénie!
Remélem kidobtad ezt a becses férfiak gyöngyét!
Had legyen csak boldog a haverokkal.
Még azt bírom nagyon,mikor adott egy pasi,a csaj tudja az elején is,hogy ilyen,összeköltözik vele,esetleg szül neki egy gyereket,majd jönnek az ilyen kérdések!
"Boldogtalan az életem,mit tegyek??!!"
"A barátom nem foglalkozik velem,mit tegyek?"
Én is azt mondom,hogy ne kövesd el azt a hibát,amit a legtöbb nő,aki rossz kapcsolatban él,ne legyél KAPCSOLATFÜGGŐ!
Ha nincs jó kapcsolat,akkor jó a rossz is,mert az van!
Csak azért nem akarnak szakítani,mert férfi kell maguk mellé!
Inkább legyél egyedül egy ideig,és szánj rá több időt,hogy megismerd azokat,akik járni szeretnének veled!
Ha meg épp ismerkedsz,és egy pasi ilyet beszél,
"néha el szoktam járni egyedül a haverokkal bulizni,de tényleg csak néha..." vagy "kapcsolatot keresek,de azért a haverokkal is szeretek lenni!"
Mond azt hogy köszönöd,és majd hívod!
Köszönöm a válaszokat!
Az a baj,hogy mindig csak ígérget,hogy megváltozik de már én is látom,hogy nem fog.
Azt mondta nekem,hogy kapuzárási pánikja van azért bulizik ennyit mert ha betölti a 30 évét akkor már nem fog eljárni mert az már ciki és most kell még kiélnie magát.
Ez számomra elfogadhatatlan,hogy 22 évesen több eszem van mint neki.
Mindig kitalál valami dumát amivel elhallgattat vagy kifogásokat talán....persze azt könnyű.
Ma is elment vásárolni a munkatársaival engem meg itthon hagyott és amikor kérdőre vontam akkor azt mondta hogy nem kell állandóan a sarkában lihegnem.
Ő egy totál független ember képébe ringatja magát....fő beszólása,hogy neki az anyja se mondta meg soha,hogy mit csináljon majd pont egy barátnő fogja na persze...
ITTHON HAGYOTT??!!
Ő meg elment vásárolni,a haverokkal!
Ne okozz nekünk csalódást!
Szépen megfogod magad,és otthagyod,mert te lehet hogy szereted még,de Ő le se sz@r!
Ha egy kis magabiztosság,és önszeretet maradt még benned,akkor fel sem fogod neki venni a telefont,amikor keres!
KIHASZNÁL!
Neki nehezebb lesz újra párt keresni,te még fiatalabb vagy!
Addig lépj ki ebből a kapcsolatból,amíg még találhatsz jobbat,utána csak a siránkozás marad.
13-as kidobtam hát!!! Még szép. Csak sajnos én is sokat vaciláltam, hogy kidobjam-e..Most már belátom, hogy hülyeség volt 1 évet rápazarolnom.
Kérdező, te ne járj így! Őszintén remélem, hogy találsz jobbat! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!