Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim kihasznált és az exem elmondta, hogy még mindig szeret. Adjak neki még egy esélyt? Többi a leírásban.
Van egy fiú osztálytársam akivel már többször jártam. Ebben az évben megint összejöttünk, de barátnőm megadta a facebook jelszavát és megnéztem mit beszéltek. Azt írta, hogy nem szeret csak a hírnév miatt van velem.. S közben más csajok után kajtatott. Egyszóval kihasznált.. Csak addig kellettem neki amíg nem volt más..Megkérte barátnőmet, hogy keressen neki csajt. Egyet már ki is fogott magának. S mikor ezt megtudtam szakítottam vele. Nekem azt írta meg mindenki másnak, hogy szeret..
És rá volt pasim akivel több hónapig együtt voltunk, elmondta, hogy szeret, s nélkülem nem tud élni.. Azt mondtam neki, hogy legyünk csak barátok, de én már nem szeretem.. (Ezt személyesen beszéltem vele) De lehet, hogy mégiscsak szeretem. Azon gondolkoztam adjak-e neki még egy esélyt.. Amúgy sosem használt ki, és tiszta szívből szeretett. Tesóm azt mondta, hogy míg rágódom, egy nagy kincset vesztek el..
(facebook jelszót még a legjobb barátunknak se adjunk ki...)
...
felejtsd el ezt a szerencsétlen hülyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!