Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak neki még esélyt?

Figyelt kérdés

Barátommal több mint 2 éve voltunk együtt amikor szakítottunk. Ennek az oka az volt,hogy Ő minden hétvégén elment bulizni meg inni és persze nélkülem. Eleinte próbáltam kérni,hogy néha vigyen el engem is,nem akart mindenféle dumákat talált ki. Aztán mondtam,hogy jó akkor csak legalább havonta egyszer maradjon itthon ne a haverok a buli és a pia legyen a legfontosabb,de ezt sem tette meg. Amikor én akartam elmenni valahova a barátnőimmel havonta egyszer akkor ment a szájhúzás a részéről meg a beszólogatás. Neki konkrétan az volt a kényelmes,hogy ő bulizgat össze vissza én meg otthon várom,hogy hazaérjen(együtt laktunk).Elegem lett szakítottunk. Persze engem állított be hülyének meg jött a dumával,hogy nem kötelező vele lennem ha nem tetszik az életmódja. Próbáltam érvelni neki,hogy 29 évesen már nem ez kéne,hogy a legfontosabb legyen neki,de ez sem hatotta meg. Miután szakítottunk 2 hétig nem beszéltünk. Utána megkeresett mindenféle ígéretekkel amiket a mai napig összesen 4 hétig tudott tartani. Ma ismét jött a bunkó stílus meg a hétvége tervezése nélkülem. Az már csak hab a tortán,hogy már semmi nem az mint régen. Egyedül vásárolgat nem kérdezi meg a véleményem. A gondom az,hogy szeretem Őt és hittem mindig,hogy megváltozik,de most megint összetörtem.Nem értem miért ilyen velem....meg kéne becsülnie és szeretnie nem pedig bunkóznia meg természetesnek vennie. Néha úgy beszél velem,hogy én szégyellem magam.

Nem tudom,hogyan tovább szeretem őt,de már nem vagyok biztos benne,hogy érdemel még esélyt egyátalán. Nagyon bánt,hogy ilyen velem mert én szeretem Őt. Nem tudok kiszállni rendesen a kapcsolatból hiába próbálom valahogy mindig újra és újra visszakönyörgi magát. Hogyan lehetne szabadulni? Vagy ha együtt maradunk,hogyan vegyem rá,hogy nőljön fel és változzon meg elvégre már 30 éves lesz.

Olyan lányok véleményére vagyok kíváncsi akik már voltak ilyen helyzetben.!

Minden segítő választ megköszönök!

2012. okt. 11. 09:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Ó nagyon is ismerős a helyzet. Exem volt ilyen, ő mehetett akárhova, akármikor (persze csakis nélkülem), de ha én mentem a lányokkal, akkor biztos "k*rvulunk"... Mondjuk nekem eszem ágában sem volt vele menni, én is csak annyit kértem, hogy egy-egy hétvégén azért legyünk már együtt, meg ne arról szóljon az egész hétvége, hogy ő józanodik.

Ezenkívül volt még sok problémánk, de ez is közre játszott a szakításban.

Én a helyedben nem adnék neki több esélyt. Elég idős már, ha eddig nem nőtt fel, akkor ezután sem fog, vagy legalábbis még sok idő kell hozzá. Te gondolom lassan családot szeretnél, de gondolj bele, mit csinálnál, ha lenne egy gyereketek is? Bírnád egyedül, a segítsége, támogatása nélkül. Főleg, hogy még bunkózik is.

Tudom, könnyű mondani, de szerintem tedd ki a szűrét. Tiltsd le a telefonodban a számát, hogy ne tudjon hívni, az emailjeit állítsd be spam-ként, tiltsd le mindenhonnan, hogy ne tudjon elérni. Ha másként nem megy, így nem lesz esélye megkeresni, és nem fogsz elcsábulni te sem.

24N

2012. okt. 11. 09:36
 2/18 A kérdező kommentje:

Az a vicc,hogy Ő mindenkire féltékeny meg ha elmegyünk a csajokkal akkor is figyelget és "véletlenül" ő is oda jön a haverjaival...persze nem jön oda vagy bármi csak figyelget.

Nekem nem erre van szükségem,de ő nem ilyen volt. Olyan nehéz ez az egész.

2012. okt. 11. 09:42
 3/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Meg tudlak érteni,én is voltam már hasonló helyzetben.

Együtt jártam egy sráccal,csak hétvégenként tudtunk találkozni,sosem szerveztem magamnak hétvégére semmit,erre benyögi szombat reggel,hogy "bocsi,de ma nem tudunk találkozni,elmegyek délután a haverokkal házibuliba!"

Hát basszus én lemondok mindent,erre ő meg meg se kérdezi,hogy mennék e vele?

Milyen dolog már ez?

Gyorsan le is pattintottam!

Szóval tényleg nem egyedi a helyzeted.

Ahogy azt te is szépen leírtad,pár hétig tartott a lelkesedése,tehát nem tudom milyen választ vársz?

Lépj ki ebből a kapcsolatból,vagy fogadd el hogy ez lesz,és nem bántásból,de akkor ne rinyálj!

Visszakönyörgi magát?

Hát naná!

Biztos ő is tudja hogy ez így nem a legrendesebb dolog,és más se nézné el,te meg ott vagy neki,hozzád vissza tudja könyörögni magát.

2012. okt. 11. 09:48
 4/18 anonim ***** válasza:

"véletlenül" ő is oda jön a haverjaival...persze nem jön oda vagy bármi csak figyelget."

Egy szórakozó helyen vagytok,és oda se mentek egymáshoz,köszönni,vagy valami?

Hát ez már régen rossz!

Vagy szégyell,vagy a haverokkal jobban érzi magát,csak azért csaj is kell neki,hogy legyen.

2012. okt. 11. 09:51
 5/18 anonim ***** válasza:

Ez a rész tényleg érdekes,hogy nem akar vinni,kitalál mindig valamit,ha meg véletlenül összetalálkoztok valahol,és a haverokkal van,akkor oda se megy!

Szerintem mondom,vagy szégyell,vagy olyat csinálnak,beszélnek,amiről a párod nem akarja hogy tudj!

Nem gondolod?

Miért ellenkezik akkor ennyire?

2012. okt. 11. 09:54
 6/18 A kérdező kommentje:

Számomra is rejtély amit csinál. Köszönni köszön ha odatévednek de semmi hogy iszok-e valamit vagy valami.

Azt mondta ez azért van mert ő a haverokkal el tudja magát engedni de ha én is ott vagyok akkor azon kell idegeskednie mikor húzom majd a számat meg ilyenek....holott ő csinálja ezt nem én

2012. okt. 11. 09:57
 7/18 anonim ***** válasza:

Voltam ilyen helyzetbe én is.

Én mindenhova engedjem el, én meg maradjak otthon, ne menjek sehova... Aztán amikor megkértem, hogy legalább egyszer csináljunk közös programot, akkor jött a: "Miért tiltasz a barátaimtól?' kérdés.

Remélem már nem gondolkodsz ilyesmiken, hogy kidobd-e vagy sem, inkább azon gondolkozz, hogyan előzd meg, hogy véletlenül se találjon meg többet!!

Elhiszem, hogy fáj, de ez így nem élte, ezt te is tudod!

Keress olyat, aki veled is foglalkozik. Komolyan...30 éves lesz és ilyen gyerekes, hál lassan a gyereknek kéne jönnie!!

2012. okt. 11. 10:10
 8/18 anonim ***** válasza:
élet* és hát*. Kicsit sietve gépeltem...
2012. okt. 11. 10:11
 9/18 anonim ***** válasza:

Hát ez baromság.

Az én párom is bemutatott mindig a haverjainak,meg nálunk sosem volt ilyen!

Már-már külön életet éltek!

Szerinted ez normális?

Jó,az se normális,ha folyton egymás nyakán lógtok,de ez meg már a lónak a másik fele!

Meg 30 évesen mindene a buli,meg a haverok?

Hát ez inkább a fiatalabb pároknál jellemzőbb!

30 évesen se legyen begyepesedve,de azért ilyenkor általában már van az embernek gyereke,felesége...stb.

Azon gondolkodj el inkább,hogy 30 évesen fog e változni.

Vagy ha együtt maradtok,és felmerül a gyerek vállalás,akkor te szépen maradsz otthon a gyerekkel,ő meg eljár bulizni!

2012. okt. 11. 10:12
 10/18 anonim ***** válasza:

"Miért tiltasz a barátaimtól?'

a közös program tervére,így felelt

ez is nagy semmirekellő lehetett!

az ilyeneknek minek párkapcsolat,miért nem szexelnek a haverokkal??

2012. okt. 11. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!