Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek adjak neki még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek adjak neki még egy esélyt? A többi lent.

Figyelt kérdés

Van egy gyermekünk, 8 éve vagyunk együtt. Most csalt meg harmadjára!

Tudom,sokan h.ülyének néznek e miatt a kérdés miatt,de azért tettem fel,mert én most elzavartam,és a családom ésta barátaim közül is többen azt mondják,hogy még gondoljam át,meg meg kellene próbálnunk stb...

Anyagi dolgok nem fűznek hozzá. Még szeretem is,de emberileg csalódtam benne. Persze most mindent igérget,napi 20 sms jön minimum,amire én nem válaszolok,és a gyerekkel példálózik,h legalább miatta próbáljuk meg.Hinni nem tudok már neki,nem tudom,hogy ezen az idő segítene-e? Bár én elég pesszimistán állok most ehhez a dologhoz,de hát nem ok nélkül!

2012. okt. 5. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Háromszor csalt meg..Mert még ha egyszer, akkor oké, megjavulhat az ember, volt egy botlása.. na de három? Semmi okod nincs hinni avgy bízni benne. Nem adnék neki még egy esélyt..így is kapott már tőled nem is egyet.
2012. okt. 5. 12:56
 2/5 anonim ***** válasza:
DOBD!
2012. okt. 5. 13:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az első válaszolóhoz.Annyit fűznék még hozzá, hogy magadnak akarj boldog lenni,ne a rokonokért, ne a barátokért!
2012. okt. 5. 13:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Csald meg te is 3x és egálba lesztek és utána próbáld meg vele utoljára de tényleg utoljára persze, ha van érzelem a részedről! Beszéljétek át miért csalt meg! Lehet nem vagy jó neki az ágyban ami rosszul eshet neked de akkor nincs értelme a kapcsolatnak már! 24f
2012. okt. 5. 14:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon, nagyon nehezen dolgozom fel. Nem tudom,hogy elég erős leszek-e.
2012. okt. 6. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!