Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak neki még egy esélyt?
Figyelt kérdés
A barátommal több mint 21 hónapja vagyunk együtt. 17 éves vagyok és a barátom is 17. Viszont kicsit éretlen és mikor még csak 4-5 hónapja voltunk együtt, írogatott egy lánynak olyanokat, h járna vele stb.. Akkor ezen összevesztünk, de kibékültünk és mindent megbeszéltünk. A gond csak ott kezdődik h ezt kb 3x is megcsinálta h írogatott lányoknak, de mindig kibékültünk. Kb fél éve majdnem szakítottunk, egy ugyanilyen szitu miatt, de végűlis adtam neki még egy esélyt és azóa tökéletes minden :) Egyáltalán nem veszekszünk meg semmi ilyesmi. De ma sajna beléptem a facebook-jára és elolvastam az egyik üzenetét ahol a volt barátnőjével beszélgetett. És hát a barátom elhívta a lányt buliba és olyanokat mondott neki a barátom , hogyha megy a lány buliba akkor utána haza kíséri és ott alszik nála, stb... És felhívtam a barátomat h ez most mi , és h szakítok mert sokszor eljátszotta már ezt és akkor elkezdett sírni meg mondta h nem akar elveszíteni és mondta h amikor ilyet ír egy lánynak akkor azokat nem gondolja komolyan. És ez tényleg így van mert ismerem már a pasimat és tudom milyen kis hülye tud lenni és azt is tudom h nagyon szeret engem és én is szeretem őt. De mondtam neki h majd este felhívom és megmondom neki h adok-e neki még esélyt vagy nem. Nem tudom mit csináljak mert olyat is írt h unalmas a kapcsolatunk. Szerintetek adjak neki még egy esélyt? Nagyon szeretem őt és tudom h ő is szeret, és tudom h amiket ír nem gondolja komolyan és a kapcsolatunk is nagyon jó, de ennek ellenére nem tudom, hogy mit csináljak :\ tanácsok? 17/L2012. máj. 26. 18:36
1/4 anonim válasza:
hagyd a francba fiatal vagy meg kapsz nala jobb pasit is ;)
2/4 A kérdező kommentje:
de nagyon szeretem :\ nekem nem kell más, csak félek, hogyha adok neki még egy esélyt egy idő után újra beszélget majd más lányokkal amit majd ő nem fog komolyan gondolni, de engem akkor is megfog bántani :S
2012. máj. 26. 18:42
3/4 anonim válasza:
Semmiképp ne adj neki még egy esélyt,mert ha már eddig sem fogta vissza magát ezután sem fogja pont azért mert mindig visszafogadod és ő ezzel tisztába van.Szerintem egy ilyen ember biztos nem szereti a párját.18/L
4/4 BlackSword válasza:
Először is mit lépkedsz be a pasid face-ére??? Másodszor: ha nem bízol benne, miért vagy vele??? Harmadszor: ha ennyiből nem tanultál, akkor meg is érdemled... Hidd el, nem csak a nők értenek a színészkedéshez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!