Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak esélyt vagy ne?
Figyelt kérdés
A barátom 3 év után szakitott velem, mondván, hogy ellaposodott a kapcsolatunk. Ezután összejött egy másik lánnyal, és egy hónap után azzal jön, hogy ki akar békülni.Akkor most mi is van? 20/L2012. ápr. 20. 16:32
1/9 anonim válasza:
Igen, adhatsz, és úgy jársz, mint én az első kapcsolatommal, ahol kb. 8x kezdtük újra, mert mi van, ha most működik. AMi nem működött, azt nem kell erőltetni. Megunt, elhagyott. Most azt a csajt unta meg és jönne vissza? Legyen gerinced és menj tovább! Biztos olyan pasira van szükséged, akire ha rájön a kangörcs, továbbáll? SZerintem nem! L28
2/9 anonim válasza:
Ez akkor az engedélyezett félrekúrás volt, ha most kibékülsz vele. Gondolom mindig el fogja játszani a jövőben amikor mással akar kefélni.
4/9 anonim válasza:
Azt csak te tudhatod, hogy mit erzel iranta, mennyi oromot tud szerezni neked, mennyire van szukseged valakire, milyen egyeb lehetosegeid vannak.
Amit csinalt, nem nevezheto "kangorcs", vagy "felrekurasnak", nincs benne semmi megcsalas, ha bekulni akar, akkor rajott, hogy neki te kellesz...
5/9 anonim válasza:
Rájött, hogy neki ő kell? És erer most jött rá? 3 év kapcsolat kevés volt hozzá? Romantikus elképzelés, önámítás, ez semmi más. Ha ő lenne az igazi, nem hagy el, pláne nem azért, mert megunt. Keress mást, ne pazarolj rá több évet!
7/9 A kérdező kommentje:
Van esélyem egy sráccal akinek nagyon tetszem.Nekem is az első komoly kapcsolatom ezért nehéz, de nem hiszem, hogy elveszett lennék nélküle. Már rég nem úgy viselkedik, mint aki szerelmes, csak nem értem akkor miért nem hagy és áll tovább, ha már szakitott..
2012. ápr. 20. 17:26
8/9 anonim válasza:
Na! Van valaki más,egy másik srác!
Ez szuper! A legjobbkor jött,így legalább el tudod felejteni az exedet, remélem ez a másik fiú ne mfog csalódást okozni!
Biztos a sors küldte neked! Ahogy mondani szoktam,ha egy ajtó bezárul,egy másik kinyílik...
9/9 anonim válasza:
Szerintem hagyd egy kicsit lógva, hadd fusson utánad. Így majd kiderül mennyire kelllessz neki. Ha nem eléggé, akkor csak közöld vele, hogy amíg ő mással hentergett, te találtál olyat, aki megbecsül, szeret, és nem hagy el másért. Ezt felfoghatod bosszúként, bár szerintem nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!