Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak neki egy új esélyt?
Figyelt kérdés
Szóval egy éve egy fiúnak megírtam hogy tetszik. (:
Utána egyszer beszéltünk és nem történt semmi. :O
Azt se mondta, hogy kell-e neki. :((
Elég félnék fiú, én is az vagyok. :/
Mostanában viszont olyan mint ha kicserélték volna.
Reggel hangosabban köszön, sokkal divatosabban és ízlésesebben öltözködik. Végre rövidre vágatta a haját, kontaktlencsét hord, és már jár kondizni is. :P És mint ha sokkal beszédesebb lenne. :))
A fiú 17 éves.
16L
2011. okt. 5. 22:22
1/6 anonim válasza:
hát adjál neki új esélyt baj nem lehet :D
2/6 krvua válasza:
ha ennyit változott a megjelenése akkor biztos jobb ember lett gyerünk járj vele
FTW
4/6 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy akar ő akar tőled bármit is?
5/6 anonim válasza:
Ebben az esetben nincs vesztenivalód
6/6 anonim válasza:
Hajrá, lépj te ! Ma már nem kell feltétlenűl a fiúknak kezdeményezniük !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!