Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek adjak neki még 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek adjak neki még 1 esélyt?

Figyelt kérdés
Pénteken dobott barátnőm..már 4x szakítottunk 2x én 2x ő és mindig kibékültünk de mindegyiknél azt mondta megváltozik nem lesz bunkó stb..a szokásos..és most vissza akar megint jönni és megint ugyan ezeket mondja..nem tudom el higgyem e neki..nem igazán beszédes a csaj..na meg másnap már le is feküdtem 1 másik csajjal..amúgy 7 hónapja voltunk együtt
2012. máj. 15. 13:11
 1/10 anonim ***** válasza:

Esélytelen ez a kapcsolat.

26n

2012. máj. 15. 13:16
 2/10 anonim ***** válasza:
csak az időtöket pocsékoljátok egymásra.
2012. máj. 15. 13:18
 3/10 anonim ***** válasza:

Várjál már, nem bírlak követni... szóval szakítottatok a barátnőddel. És a barátnőd másnap lefeküdt egy LÁNNYAL? Jól értettem?

Hú, öreg, szerintem sürgősen keress egy rendes csajt magadnak, ez a kapcsolat amúgy is az utolsókat rúgta már, főleg, hogy 4-szer is szakítottatok...

2012. máj. 15. 13:18
 4/10 anonim ***** válasza:
Felmelegítve csak a káposzta jó... vagy még az sem... szerintem elég figyelmeztető jel számotokra az a négy szakítás. Én már az első után sem békültem volna ki, na de a második után meg főleg nem. Keress magadnak valaki mást, vagyis ahogy látom, te már találtál is. Nem kell kapcsolatfüggőnek lenni. Gondolom jó ha 20 évesek vagytok. Vagy még annyik sem :-)
2012. máj. 15. 13:22
 5/10 anonim ***** válasza:

Ja, vágom már. Szóval TE feküdtél le egy másik lánnyal... jó, oké, világos. Félre olvastam, bocsi. :)

Ne adj neki több esélyt, egyszerűen nem illetek össze és kész. Szerintem lépj tovább, keress valakit, akivel jobban kijöttök.

2012. máj. 15. 13:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Eddig is több, mint elég esélyt kapott.
2012. máj. 15. 13:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Ami nem megy ne erőltessétek, halott ez a kapcsolat.

28/n

2012. máj. 15. 14:00
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem ne..
2012. máj. 15. 14:02
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok őszinte választ..Szerintem se kell már ezt erőltetni.. csak annyira gonosz a csaj hogy a régi emlékeket felhozza és bombáz vele..érzelmi háború már az egész..
2012. máj. 15. 15:12
 10/10 anonim ***** válasza:
nem
2012. máj. 15. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!