Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek adjak esélyt, vagy elhagyjam?
Figyelt kérdés
A párom eléggé idegbajos, eddig nagyjából kezelhető volt. A saját akaratát rám akarja kényszeríteni, mindent úgy kell csinálni, ahogy ő akarja, mert szerinte neki van igaza, úgy jó. Ezek mindig bebizonyosodnak, hogy nagyon nem jó, amit ő gondol (apró példa: felújításkor szakmai dolgokban nem hisz a szakembernek). Rám az útobbi időben erőszakkal, fenyítéssel erőszakolja rám az akaratát, már félek tőle, félek, hogy megüt, ha nem úgy csinálom a dolgokat, ahogy ő akarja. Ha megteszem, akkor jön bújni, ölelgetni, szeretgetni és ekkor boldog. De én undorodom már tőle, mert ennyire nem lehet vak, hogy félelemből csinálom meg a kitalációit!!!!!!!! Mit tegyek? Ha jelzem neki, akkor én vagyok a hibás, hogy én kötözködöm. Mindenért engem akar hibáztatni, képtelen beismerni, ha hibás valamiben. Aztán megsértődik és játsza a sértettet. Végtelen önző szerintem.2012. jún. 18. 15:16
1/15 anonim válasza:
Hagyd el!Ez csak rosszabb lesz.Nem vagy boldog, félsz tőle, uralkodik rajtad stb. Mit vársz mi fog történni? mennyi idősek vagytok? Van gyerek?
2/15 anonim válasza:
Ez a tankönyvi kezdete a folytatólagos bántalmazásnak. Ezen már ne akarja javítani. Ha már valaki erővel szerez érvényt az akaratának, onnan már nincs visszaút. Addig menj, amíg nem töri meg teljesen a személyiségedet.
Ha a nane.hu oldalán olvasol kicsit, ott szépen leírják, hogy mik a fokozatok és hova vezet.
3/15 anonim válasza:
Ezt igazából csakis Te tudhatod. Mit gondolsz, van esély arra, hogy változik?(véleményem szerint nincs) Képes vagy elhinni azt, hogy meg tud változni? Egyáltalán látod rajta azt, hogy szeretne a kedvedben járni, változtatni a viselkedésén? Ha egy kapcsolat odáig fajul, hogy félünk a másiktól, annak lőttek. A te érdekedet nézd, ne az övét. Undorodsz tőle, akkor még kérdés a szakítás? Egyértelmű a válasz, és ezt te is tudod. Még a kapcsolat elején, amikor először tapasztaltad nála ezt a viselkedést, "meg kellett volna fogni a grabancát"!
4/15 anonim válasza:
"Mindenért engem akar hibáztatni, képtelen beismerni, ha hibás valamiben." - Milyen esélyt adnál, ha ő képtelen elfogadni, hogy benne is van hiba? ez nem egy egészséges, egymás kölcsönös szeretetén és megbecsülésén alapuló kapcsolat. megveted és félsz tőle. szerintem nincs kérdés. hagyd el.
5/15 A kérdező kommentje:
Félek, hogy bosszút áll, ha elhagyom. Ezzel is megfenyegetett már, hogy kicsinál, ha megteszem. Kiforgatja a mondatokat mindig olyan irányba, ahogy neki megfelel.
2012. jún. 18. 15:26
6/15 anonim válasza:
Mint ha csak az én páromról írtál volna. Én úgy oldom meg, hogy egyik fülemen be, a másikon ki. Rántok egyet a vállamon, és ha elfordul, úgy csinálom, ahogyan én akarom, vagy ott hagyom, és azt mondom neki, ha jobban tudod, csináld te! Mondjuk ehhez hozzá kell tennem, hogy mi már idősek vagyunk, 57/N 60/F. Mi már nehezebben változtatunk, de te még fiatal vagy, ne tűrjél. Ez csak rosszabb lesz
7/15 A kérdező kommentje:
36 éves vagyok, nincs gyerekem. Neki van egy fia.
2012. jún. 18. 15:31
8/15 anonim válasza:
Akkor mi tart mellette? Nincs hova menned?
9/15 A kérdező kommentje:
De van hova mennem. Sajnos ő van a mi lakásunkban. A közös lakásunkat fél éve vettük és most újítjuk fel teljesen. Így az jelenleg még lakhatatlan. Neki kell elmennie a mi lakásunkból, aztán ott a közös lakás, amivel lesz még gond.
2012. jún. 18. 15:35
10/15 anonim válasza:
én is 36 vagyok. miért vagy vele, azt hiszed, most már nehezen találnál párt és neked is kell egy kicsit "alkalmazkodni"? merj szakítani, még ha fenyeget is. a szakítástól abban az egy időszakban lesz rossz, amíg le nem cseng. ha nem szakítasz, életed végéig rossz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!