Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek adjak esélyt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek adjak esélyt, vagy elhagyjam?

Figyelt kérdés
A párom eléggé idegbajos, eddig nagyjából kezelhető volt. A saját akaratát rám akarja kényszeríteni, mindent úgy kell csinálni, ahogy ő akarja, mert szerinte neki van igaza, úgy jó. Ezek mindig bebizonyosodnak, hogy nagyon nem jó, amit ő gondol (apró példa: felújításkor szakmai dolgokban nem hisz a szakembernek). Rám az útobbi időben erőszakkal, fenyítéssel erőszakolja rám az akaratát, már félek tőle, félek, hogy megüt, ha nem úgy csinálom a dolgokat, ahogy ő akarja. Ha megteszem, akkor jön bújni, ölelgetni, szeretgetni és ekkor boldog. De én undorodom már tőle, mert ennyire nem lehet vak, hogy félelemből csinálom meg a kitalációit!!!!!!!! Mit tegyek? Ha jelzem neki, akkor én vagyok a hibás, hogy én kötözködöm. Mindenért engem akar hibáztatni, képtelen beismerni, ha hibás valamiben. Aztán megsértődik és játsza a sértettet. Végtelen önző szerintem.
2012. jún. 18. 15:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd el!Ez csak rosszabb lesz.Nem vagy boldog, félsz tőle, uralkodik rajtad stb. Mit vársz mi fog történni? mennyi idősek vagytok? Van gyerek?
2012. jún. 18. 15:20
 2/15 anonim ***** válasza:

Ez a tankönyvi kezdete a folytatólagos bántalmazásnak. Ezen már ne akarja javítani. Ha már valaki erővel szerez érvényt az akaratának, onnan már nincs visszaút. Addig menj, amíg nem töri meg teljesen a személyiségedet.

Ha a nane.hu oldalán olvasol kicsit, ott szépen leírják, hogy mik a fokozatok és hova vezet.

2012. jún. 18. 15:22
 3/15 anonim ***** válasza:
Ezt igazából csakis Te tudhatod. Mit gondolsz, van esély arra, hogy változik?(véleményem szerint nincs) Képes vagy elhinni azt, hogy meg tud változni? Egyáltalán látod rajta azt, hogy szeretne a kedvedben járni, változtatni a viselkedésén? Ha egy kapcsolat odáig fajul, hogy félünk a másiktól, annak lőttek. A te érdekedet nézd, ne az övét. Undorodsz tőle, akkor még kérdés a szakítás? Egyértelmű a válasz, és ezt te is tudod. Még a kapcsolat elején, amikor először tapasztaltad nála ezt a viselkedést, "meg kellett volna fogni a grabancát"!
2012. jún. 18. 15:23
 4/15 anonim ***** válasza:
"Mindenért engem akar hibáztatni, képtelen beismerni, ha hibás valamiben." - Milyen esélyt adnál, ha ő képtelen elfogadni, hogy benne is van hiba? ez nem egy egészséges, egymás kölcsönös szeretetén és megbecsülésén alapuló kapcsolat. megveted és félsz tőle. szerintem nincs kérdés. hagyd el.
2012. jún. 18. 15:24
 5/15 A kérdező kommentje:
Félek, hogy bosszút áll, ha elhagyom. Ezzel is megfenyegetett már, hogy kicsinál, ha megteszem. Kiforgatja a mondatokat mindig olyan irányba, ahogy neki megfelel.
2012. jún. 18. 15:26
 6/15 anonim ***** válasza:
Mint ha csak az én páromról írtál volna. Én úgy oldom meg, hogy egyik fülemen be, a másikon ki. Rántok egyet a vállamon, és ha elfordul, úgy csinálom, ahogyan én akarom, vagy ott hagyom, és azt mondom neki, ha jobban tudod, csináld te! Mondjuk ehhez hozzá kell tennem, hogy mi már idősek vagyunk, 57/N 60/F. Mi már nehezebben változtatunk, de te még fiatal vagy, ne tűrjél. Ez csak rosszabb lesz
2012. jún. 18. 15:30
 7/15 A kérdező kommentje:
36 éves vagyok, nincs gyerekem. Neki van egy fia.
2012. jún. 18. 15:31
 8/15 anonim ***** válasza:
Akkor mi tart mellette? Nincs hova menned?
2012. jún. 18. 15:33
 9/15 A kérdező kommentje:
De van hova mennem. Sajnos ő van a mi lakásunkban. A közös lakásunkat fél éve vettük és most újítjuk fel teljesen. Így az jelenleg még lakhatatlan. Neki kell elmennie a mi lakásunkból, aztán ott a közös lakás, amivel lesz még gond.
2012. jún. 18. 15:35
 10/15 anonim ***** válasza:
én is 36 vagyok. miért vagy vele, azt hiszed, most már nehezen találnál párt és neked is kell egy kicsit "alkalmazkodni"? merj szakítani, még ha fenyeget is. a szakítástól abban az egy időszakban lesz rossz, amíg le nem cseng. ha nem szakítasz, életed végéig rossz lesz.
2012. jún. 18. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!