Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek adjak esélyt, vagy elhagyjam?
Figyelt kérdés
A párom eléggé idegbajos, eddig nagyjából kezelhető volt. A saját akaratát rám akarja kényszeríteni, mindent úgy kell csinálni, ahogy ő akarja, mert szerinte neki van igaza, úgy jó. Ezek mindig bebizonyosodnak, hogy nagyon nem jó, amit ő gondol (apró példa: felújításkor szakmai dolgokban nem hisz a szakembernek). Rám az útobbi időben erőszakkal, fenyítéssel erőszakolja rám az akaratát, már félek tőle, félek, hogy megüt, ha nem úgy csinálom a dolgokat, ahogy ő akarja. Ha megteszem, akkor jön bújni, ölelgetni, szeretgetni és ekkor boldog. De én undorodom már tőle, mert ennyire nem lehet vak, hogy félelemből csinálom meg a kitalációit!!!!!!!! Mit tegyek? Ha jelzem neki, akkor én vagyok a hibás, hogy én kötözködöm. Mindenért engem akar hibáztatni, képtelen beismerni, ha hibás valamiben. Aztán megsértődik és játsza a sértettet. Végtelen önző szerintem.2012. jún. 18. 15:16
11/15 Andizsuzsi válasza:
"Ezzel is megfenyegetett már, hogy kicsinál, ha megteszem"
Előbb-utóbb akkor is megteszi, ha vele maradsz.
12/15 anonim válasza:
Hagyd ott ezt az elmeroggyant nőt!Bár a többségük ilyen,azért ki lehet fogni normálisat is.
13/15 anonim válasza:
36 eves vagy, egy ilyen ferfitol szeretnel majd gyereket, es kiszolgaltatni magad mig otthon babazol? Azt irtad van egy fia, akkor gondolom mar elotte volt hazas, vagy legalabbis tartos kapcsiban elt vkivel. Lehet h o pontosan ugyanazert dobbantott. Hidd el meg nem keso valtoztatnod az eleteden. En voltam ilyen kapcsiban, nekem 3 evem ment ra, mig meghoztam a dontest h elhagyom.Eletem legjobb dontese volt. En is feltem h artani fog, mert fenyegetett, de csak a szaja jart. Meg vagy egy evig rettegtem, es ha hangos kocsit hallottam lezartam villanyt, TV-t, h azt higye nem vagyok itthon. Egyszer jott, es sosem lattam azota. Szerencsere.
14/15 anonim válasza:
"Hagyd ott ezt az elmeroggyant nőt!Bár a többségük ilyen,azért ki lehet fogni normálisat is."
Gratulálok...
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. jún. 19. 07:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!