Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön össze soha semmi 1 lánnyal se, ilyen gáz lennék?
Arra már rájöttem h nem nézek ki vmi jól de azt azért korántsem gondoltam h amint meglátnak felszívódnak teljesen. Élőben már nem is próbálkozok mert egyszerűen semmi értelme :/ Neten legalább a kép cseréig jól elvagyunk (beszélgetünk, viccelődünk, minden a legjobb), de amit küldök utánna még aznap beszélgetünk, de ha ennek vége többet se hallok felőlük.
Még ha csak barátkozási céllal ismerkedek velük akkor is ez van :/ Pedig humoros, jófej vagyok és ezt ők is így látják mert érződik h nagyon bírnak egészen addig amig nem látnak képet rólam.. persze nem mondják ki h "fujj" sőt, még némelyik dicsérget is aztán persze másnap teljesen felszívódik.
És már legalább 5-10 ilyen tapasztalatom van. Min kellene változtatnom h elnézzék a külsőt? Vagy hagyjam a fenébe az ismerkedést és élvezzem az élet többi részét (csakhogy nekem tetszik ez a része is, addig amit le nem lépnek)?
Akkor tényleg valami nagy gáz van veled.
Az oké, hogy nekem nincs, mert kifejezetten magasak az elvárásaim. Nálad erről nincs szó.
Ez van. Esetleg vigasztalhat a tudat, hogy nem tart örökké, hisz mind eltávozunk egyszer.
Kedves kérdező! Én is pont ugyanebben a helyzetben vagyok a kérdésedet mintha csak én írtam volna.. Soha nem volt barátnőm mert ronda vagyok nagyon..
És azóta sikerült barátnőt találnod? 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!