Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem jön össze soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze soha semmi 1 lánnyal se, ilyen gáz lennék?

Figyelt kérdés

Arra már rájöttem h nem nézek ki vmi jól de azt azért korántsem gondoltam h amint meglátnak felszívódnak teljesen. Élőben már nem is próbálkozok mert egyszerűen semmi értelme :/ Neten legalább a kép cseréig jól elvagyunk (beszélgetünk, viccelődünk, minden a legjobb), de amit küldök utánna még aznap beszélgetünk, de ha ennek vége többet se hallok felőlük.

Még ha csak barátkozási céllal ismerkedek velük akkor is ez van :/ Pedig humoros, jófej vagyok és ezt ők is így látják mert érződik h nagyon bírnak egészen addig amig nem látnak képet rólam.. persze nem mondják ki h "fujj" sőt, még némelyik dicsérget is aztán persze másnap teljesen felszívódik.

És már legalább 5-10 ilyen tapasztalatom van. Min kellene változtatnom h elnézzék a külsőt? Vagy hagyjam a fenébe az ismerkedést és élvezzem az élet többi részét (csakhogy nekem tetszik ez a része is, addig amit le nem lépnek)?

2012. szept. 3. 09:53
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:

A 7-esnek igaza van, hagyjuk már ezeket a romantikus közhelyeket, hogy majd eljön a nagy ő, stb.

Én kamaszkoromban elhittem ezeket, és az is igaz, hogy a nők ezt valóban így is gondolják, csakhogy ezek a nők mind jó (és/vagy gazdag) pasikkal vannak együtt (az ösztöneik vezetik őket tehát). A szép nő ismerőseim lökik a szöveget arról, hogy a szépség valójában belülről fakad, bla bla bla. De ha csúnya arccal kellene tovább élniük, megnézném, hogyan változna meg a felfogásuk. Ugyanezen szép nők némelyike retteg az öregedéstől, mivel ezzel elveszítené az egyetlen figyelemreméltó tulajdonságát.

Kérdező! Ilyesmi helyzetben voltam, mint te, bár nekem még akkor is összejött néhány színvonalas nő.

Biztosan dumáltam több száz nővel az idő alatt, és mindössze egyetlen egy volt az, aki azt mondta, hogy többet kell magammal foglalkoznom, erre is csak szelíden célzott.

És ahogy egyre jobb pasivá váltam (az arcomat sajnos nem tudom lecserélni, de sok apróságon változtattam, pl. archoz jobban illő frizura), láss csodát, egyre kedvesebbek lettek velem a nők, és egyre jobb nők is észrevettek. Vannak, akik nagy nőcsábásznak hisznek, persze nem vagyok az.

Mérd fel, mit tudsz magadból kihozni, és kezdd el a változást. :)

2012. szept. 3. 12:42
 12/63 A kérdező kommentje:

Én olyan csajt akarok aki nem pénzért szeret, azt ismerem h a pénz szagára hirtelen nagyon kedvessé válnak..

Átlagosnak mutatom magam, úgy tesznek rám, de próbáltam már h ha mutatom kicsit h itt van pénz, egyből más lett a hozzáállásuk.

2012. szept. 3. 12:56
 13/63 anonim ***** válasza:

namarmost ha szerinted nem nezel ki eleg jol, akkor itt az ideje dolgozni rajta. fodrasz, edzes, ruhak stb.

viszont szerintem az igazi baj onnan gyokerezik hogy szerintem olyan lanyokkal beszeltel akik nem a te sulycsoportod es nem sok kozos van bennetek amugysem. nyilvan szebb lanyoknal akiknek a kulso meg az anyagi javak elso helyen allnak, te nem fogsz labdaba se rugni hiszen ami alapjan o valaszt fiut az a kulso es penz. ezen a fronton meg nem te vagy a megfelelo. probalj olyan lanyokat talalni akik ugyanazokat a dolgokat szeretik mint te, akikkel sok kozos van bennetek, es ok nem fognak elzavarni az elso kep utan, sot valoszinu eleve nem is fognak rogton kepet kovetelni.

2012. szept. 3. 14:24
 14/63 anonim ***** válasza:
Támogatom az előttem szólót!
2012. szept. 3. 14:29
 15/63 A kérdező kommentje:

edzes meg hasonlokhoz nem sok kedvem van, meg idom sincs ra igazabol. szinte mindig van vmi erdekesebb , vagy a penzt hajtom v annak elonyeit elvezem :) de mar jo lenne vegre egy baratno is.. az igenyekbol meg nehez leadni amikor mar hozzaszoktam a johoz..

de azert nehogy azt hidd h csak a fullos csajokhoz megyek oda, ahhoz megyek aki hasonlo erdeklodesu mint en.

2012. szept. 3. 14:33
 16/63 anonim ***** válasza:
És a dumád mennyire szokott bejönni a csajoknak?
2012. szept. 3. 15:05
 17/63 anonim ***** válasza:

Álljon meg a menet Barátom!

Egy barátnőhöz nem csak kedv, hanem idő is kell ám! Nem is kevés. Ha annyi időd sincs, hogy a kondidat karban tartsd egy kicsit, akkor bizony jobban teszed, ha megmaradsz a jól bevált Marok Marcsánál! Az még pénzbe se kerül, ráadásul mindig kéznél van! Úgy gondolom, a rendszeres testedzés alapvető szükséglet egy ember számára. Persze Te tudod...

2012. szept. 3. 15:38
 18/63 A kérdező kommentje:

a dumám nagyon bejön, azzal nincs gond, és azt is látom rajtuk h akkor épp nagyon jókedvel cseverésznek velem, de másnapra eltűnnek :( és nem tom elérni őket, meg erőltetni se akarom h többször keresem őket..

1x szoktam utánna ha nem válaszol többet nem keresem.

és az a legrosszabb h nem gondolnám h lelépnek mert előző nap még nagyon lelkesek.

2012. szept. 3. 16:03
 19/63 anonim ***** válasza:
Szerintem már annyit csalódtál, hogy tudat alatt te is megpróbálod "elüldözni" a lányokat, merthogy ugyis ő is csak olyan mint a többi, tehát képcsere után távolságtartóbb vagy. Amúgy tudom miről beszélek, csak az én tudatalattim máshogy akarja elüldözni az ellenkező nemet, nem a képcsere utáni tartózkodóbbá válással, hanem más rigolyák bevetésével.
2012. szept. 3. 17:01
 20/63 A kérdező kommentje:
hmm ez érdekesen hangzik? neked milyen rigolyáid vannak?
2012. szept. 3. 17:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!