Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön össze soha semmi 1 lánnyal se, ilyen gáz lennék?
Arra már rájöttem h nem nézek ki vmi jól de azt azért korántsem gondoltam h amint meglátnak felszívódnak teljesen. Élőben már nem is próbálkozok mert egyszerűen semmi értelme :/ Neten legalább a kép cseréig jól elvagyunk (beszélgetünk, viccelődünk, minden a legjobb), de amit küldök utánna még aznap beszélgetünk, de ha ennek vége többet se hallok felőlük.
Még ha csak barátkozási céllal ismerkedek velük akkor is ez van :/ Pedig humoros, jófej vagyok és ezt ők is így látják mert érződik h nagyon bírnak egészen addig amig nem látnak képet rólam.. persze nem mondják ki h "fujj" sőt, még némelyik dicsérget is aztán persze másnap teljesen felszívódik.
És már legalább 5-10 ilyen tapasztalatom van. Min kellene változtatnom h elnézzék a külsőt? Vagy hagyjam a fenébe az ismerkedést és élvezzem az élet többi részét (csakhogy nekem tetszik ez a része is, addig amit le nem lépnek)?
köszi h így fogalkozol velem :)
önbizalmam megvan egyébként hála a többi dolognak az életben. végül is felfoghatjuk úgy is h nem mindenkinek lehet sikere mindenben :)
én is erre az elhatározásra jutottam :)
csak nemtudom h jól teszem -e.. itt vagyok 20-on évesen és aggódom h h lesz így családom. én már kitomboltam magam, mindent kipróbáltam az életben amit akartam, és most erre startolnék rá, de úgynézki nem lesz olyan könnyű elérni mint amiket pénzért megkaphattam.
58-as
bármennyire is furcsa de ha bejön a stílusuk akkor már külsőleg is tetszeni fognak, úgyhogy nem mondanám rájuk h nem szépek :) Haverjaim szoktak piszkálni vele h nem szép lányokkal ismerkedek, de én ezt nem így gondolom, persze van aki még az elején nem tetszik de miután megismertem kifejezetten szépnek látom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!