Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem jön össze soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze soha semmi 1 lánnyal se, ilyen gáz lennék?

Figyelt kérdés

Arra már rájöttem h nem nézek ki vmi jól de azt azért korántsem gondoltam h amint meglátnak felszívódnak teljesen. Élőben már nem is próbálkozok mert egyszerűen semmi értelme :/ Neten legalább a kép cseréig jól elvagyunk (beszélgetünk, viccelődünk, minden a legjobb), de amit küldök utánna még aznap beszélgetünk, de ha ennek vége többet se hallok felőlük.

Még ha csak barátkozási céllal ismerkedek velük akkor is ez van :/ Pedig humoros, jófej vagyok és ezt ők is így látják mert érződik h nagyon bírnak egészen addig amig nem látnak képet rólam.. persze nem mondják ki h "fujj" sőt, még némelyik dicsérget is aztán persze másnap teljesen felszívódik.

És már legalább 5-10 ilyen tapasztalatom van. Min kellene változtatnom h elnézzék a külsőt? Vagy hagyjam a fenébe az ismerkedést és élvezzem az élet többi részét (csakhogy nekem tetszik ez a része is, addig amit le nem lépnek)?

2012. szept. 3. 09:53
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
akkor meg élj a mának és magaddal foglalkozz, ilyenkor általában megnő az önbizalom és ez látszik rajtad és akarva akaratlanul felkelted a másik nem érdeklődését :)
2012. szept. 3. 23:41
 52/63 A kérdező kommentje:

köszi h így fogalkozol velem :)

önbizalmam megvan egyébként hála a többi dolognak az életben. végül is felfoghatjuk úgy is h nem mindenkinek lehet sikere mindenben :)

2012. szept. 3. 23:52
 53/63 anonim ***** válasza:
nincs mit :) hát, de akkor sem szabad feladni, max tedd azt, hogy most más területére koncentrálsz az életednek és ezt hanyagolod kicsit, lehet jót tenne :)
2012. szept. 3. 23:55
 54/63 A kérdező kommentje:

én is erre az elhatározásra jutottam :)

csak nemtudom h jól teszem -e.. itt vagyok 20-on évesen és aggódom h h lesz így családom. én már kitomboltam magam, mindent kipróbáltam az életben amit akartam, és most erre startolnék rá, de úgynézki nem lesz olyan könnyű elérni mint amiket pénzért megkaphattam.

2012. szept. 4. 00:02
 55/63 anonim ***** válasza:
egy kis "pihenő" ilyen téren nem árthat meg csak egy kis időre tedd akkor félre ezt, amíg rendbe jössz egy kicsit lelkileg :)
2012. szept. 4. 00:05
 56/63 A kérdező kommentje:
megpróbálom ha az élet is úgy akarja :)
2012. szept. 4. 00:09
 57/63 anonim ***** válasza:
rendben, jól teszed :)
2012. szept. 4. 00:12
 58/63 anonim ***** válasza:
A kérdező azt mondja, nem kép alapján ismerkedik, neki a belső a fontos. Van nagyon sok nem túl szép (ez finom megfogalmazás) és aranyos lány, velük mi a helyzet?
2012. szept. 4. 08:18
 59/63 anonim ***** válasza:
Van egy fiú ismerősöm, ő néz ki a legjobban a baráti körünkből, emellett figyelmes, kedves, okos, a hangja meg kifejezetten szexis, és mégse jön neki össze semmi. Talán kell egy kis idő h a többi lány rájöjjön h mit veszít. Én is lány vagyok, idősebb nála, máskor ez nem zavar, de nála zavarna. Nem tudom mitől van
2012. szept. 4. 10:23
 60/63 A kérdező kommentje:

58-as

bármennyire is furcsa de ha bejön a stílusuk akkor már külsőleg is tetszeni fognak, úgyhogy nem mondanám rájuk h nem szépek :) Haverjaim szoktak piszkálni vele h nem szép lányokkal ismerkedek, de én ezt nem így gondolom, persze van aki még az elején nem tetszik de miután megismertem kifejezetten szépnek látom :)

2012. szept. 4. 12:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!