Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön össze soha semmi 1 lánnyal se, ilyen gáz lennék?
Arra már rájöttem h nem nézek ki vmi jól de azt azért korántsem gondoltam h amint meglátnak felszívódnak teljesen. Élőben már nem is próbálkozok mert egyszerűen semmi értelme :/ Neten legalább a kép cseréig jól elvagyunk (beszélgetünk, viccelődünk, minden a legjobb), de amit küldök utánna még aznap beszélgetünk, de ha ennek vége többet se hallok felőlük.
Még ha csak barátkozási céllal ismerkedek velük akkor is ez van :/ Pedig humoros, jófej vagyok és ezt ők is így látják mert érződik h nagyon bírnak egészen addig amig nem látnak képet rólam.. persze nem mondják ki h "fujj" sőt, még némelyik dicsérget is aztán persze másnap teljesen felszívódik.
És már legalább 5-10 ilyen tapasztalatom van. Min kellene változtatnom h elnézzék a külsőt? Vagy hagyjam a fenébe az ismerkedést és élvezzem az élet többi részét (csakhogy nekem tetszik ez a része is, addig amit le nem lépnek)?
mondjuk ne neten ismerkedj...régebben én is ismerkedtem (persze csak ismekedés szinten nem komolyabb) de egyszerűen meguntam hogy mindig a gép előtt üljek és traccspartizzak egy idegennel...jobb szeretem a személyes kontaktust...
az meg szánalmas hogy itt sírsz hogy jajj de gáz vagyok blablaba....nem ismerünk, nem látunk nem tudjuk milyen vagy, hogy adjunk tanácsot? ezt már komolyan annyira unom, hogy minden nap van vagy 10 ilyen kérdés...
tegyél ellene és kész...
N22
Figyelj Barátom!
A lányok nagy része se egy matyóhímzés. Az internetes ismerkedést jónak tartom, mert a sok lehetőség közül jóval nagyobb az esély, mint az életben bárhol. 5 -10 kudarc még nem tapasztalat. Irigyellek is, mert Te legalább könnyebben ki tudod szűrni azokat a felületes lányokat, akik csak pofára mennek. A többség pedig, amint tapasztalod, éppen ilyen. Kitartás! Ha komoly kapcsolatot akarsz, meg fogod találni azt, akinek nem csak a külsőség számít, hanem az ember! Ha nem tizedikre, akkor hát századikra, vagy ezredikre! Idő van. Nem hajt a tatár!
Előző szösszenetemhez hozzáteszem:
"Az úgy volt, mint a mesében..."
Én is interneten találtam meg a páromat. Méghozzá az ország túlsó végébe! A távolság nem lehet akadály. Már hatodik éve. Azóta összecuccoltunk és azóta is boldogan élünk, amíg meg nem halunk. Aki nem hiszi, járjon utánna!
grat hozzá neked :)
eddig még 1 helyivel ismerkedtem, a többiek mind messze laktak, de ez nekem nem akadály, még személyesen is máshol szoktam többnyire ismerkedni. itt kevés a lehetőség.
de második lehetőséget nem adtak, a netesek pedig 1-et sem a személyes talira.
"5-10 kudarc még nem tapasztalat"
ha valaki 10 csajból egynek se tetszik ott már gáz van...és valószinű hogy további lekoptatásokra számíthat
hiába hitegeted a szaros dumáddal...
7-es!
A szépség ugyan relatív, de a kérdező azt írja magáról, hogy kívülről nem túl szép. Na mármost kis túlzással képzelj el egy Quasimodo-t. Kapásból biztosan viszolyog a látványától nemcsak 5-10, de akár száz lány is. De Esmeralda előbb-utóbb biztos, hogy eljön.
Az elején írtam azt is, hogy nem minden lány egy matyóhímzés. Meglehet, a csúnyácskább lányok önbizalom hiányában kevésbé keresnek társat, így kevesebb az esély, de ha valaki feladja akkor kereken nulla. Kitartás, aki keres, az talál. Egyszer csak megtalálja a folt a párját.
azért annyira nem vok gáz :D
de köszi a válaszokat :)
Bocsi Kérdező!
Én csak A 7-kének írtam a példát, hogy jobban felfogja amit mondok. Feltéve, ha van neki mivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!