Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem jön össze soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze soha semmi 1 lánnyal se, ilyen gáz lennék?

Figyelt kérdés

Arra már rájöttem h nem nézek ki vmi jól de azt azért korántsem gondoltam h amint meglátnak felszívódnak teljesen. Élőben már nem is próbálkozok mert egyszerűen semmi értelme :/ Neten legalább a kép cseréig jól elvagyunk (beszélgetünk, viccelődünk, minden a legjobb), de amit küldök utánna még aznap beszélgetünk, de ha ennek vége többet se hallok felőlük.

Még ha csak barátkozási céllal ismerkedek velük akkor is ez van :/ Pedig humoros, jófej vagyok és ezt ők is így látják mert érződik h nagyon bírnak egészen addig amig nem látnak képet rólam.. persze nem mondják ki h "fujj" sőt, még némelyik dicsérget is aztán persze másnap teljesen felszívódik.

És már legalább 5-10 ilyen tapasztalatom van. Min kellene változtatnom h elnézzék a külsőt? Vagy hagyjam a fenébe az ismerkedést és élvezzem az élet többi részét (csakhogy nekem tetszik ez a része is, addig amit le nem lépnek)?

2012. szept. 3. 09:53
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
Pl a rosszabb oldalamat is megmutatom, hogy kiderüljön azt is el tudja-e viselni, de nekem is az a tapasztaltom, hogy a legtöbben nem és ezért lelépnek
2012. szept. 3. 19:13
 22/63 anonim ***** válasza:
Előzőhöz még: Nem fogom vissza magam kimondom amit gondolok, szemfüles vagyok és ezáltal észreveszem a kis stiklijeiket, amit el akarnának tusolni ;)
2012. szept. 3. 19:15
 23/63 A kérdező kommentje:
ez rám is igaz és úgy vettem észre ez szimpatikus nekik. Vmi más okot kellene keresni a gáz kinézeten kívül :S
2012. szept. 3. 19:33
 24/63 anonim ***** válasza:
esetleg szoktál nekik hazudni valamiben? lehet ezt megérzik.
2012. szept. 3. 19:40
 25/63 A kérdező kommentje:
nem jellemző, nincs rá szükségem , így is elég szinesek a történeteim :)
2012. szept. 3. 19:47
 26/63 A kérdező kommentje:
Meg akkor most ott kellene szidniuk h hülye vagyok, nem végigbeszélni az adott ídőt jó hangulatban aztán szó nélkül felszívódni.
2012. szept. 3. 19:48
 27/63 A kérdező kommentje:
akinek kerdese van itt tegye fel es ne privatba ha kerhetem.
2012. szept. 3. 20:19
 28/63 anonim ***** válasza:
oké, azt nem értem, miért kellene szidniuk, hogy hülye vagy?
2012. szept. 3. 20:28
 29/63 A kérdező kommentje:
hat ha mondjuk vmi bunkosagot mondok v megbantom oket
2012. szept. 3. 20:36
 30/63 anonim ***** válasza:
értem, de miért ha ilyet teszel, akkor mit szoktak neked mondani rá a csajok? semmit se??
2012. szept. 3. 20:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!