Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes most összejönni egy lánnyal, ha tudom hogy kb egy év múlva mással lennék?
Figyelt kérdés
akkor közelebb lesz a nagy ő, és ha elérhető lesz biztos hogy vele szeretnék lenni, de addig miért ne lehetne vkim, aki szintén lenne velem2009. márc. 15. 14:55
1/9 anonim válasza:
hey man micsoda kérdés, akkoris érdemes összejönni egy lánnyal, ha már azt tudom hogy a következő hétvégén már mással leszek...de mindezt fair-ül csináld, ne bunkó módon
2/9 anonim válasza:
Szerintem ha nem vagy őszinte hozzá, akkor semmi értelme az egésznek.
3/9 anonim válasza:
Érdemes,még az is lehet h beleszeretsz és 1 év mulva már ő lesz a nagy Ő
4/9 anonim válasza:
Szerintem meg bunkó dolog.Ha a lány belédszeret és te így átbaszod...hát kell hozzá lelkiismeret.:S
5/9 anonim válasza:
én is azt mondom, hogy nincs vesztenivalód. próbáld meg!
6/9 anonim válasza:
Mindenféleképpen érdemes összejönnöd a csajjal.
Hogy miért?
1/Jó esetben lesz egy csajod, akivel legalább 1 évig szexelhetsz (beszélgethetsz, eljárhatsz ide-oda, stb.)
2/Ez alatt az egy év alatt talán rájössz, hogy a "nagy ő" nem is a "nagy ő", hanem az a lány, akit most felszedtél, (felszedhetnél)...
3/Mennyi az esélye, hogy a "nagy ő" 1 év múlva a lábaid elé omlik?Mert ha nem 100% akkor miért várnál addig?
4/1 év alatt a "nagy ő" is találhat valakit magának, és akkor ugye feleslegesen várnál...
5/Egyszer élünk.Miért okozna morális problémákat felszedni azt a csajt?Használd ki a lehetőséget!Nem vagy szerelmes belé?Na és?Később még beleszerethetsz...Másrészt meg a szex ugye anélkül is megy...
7/9 anonim válasza:
Ha nincs ló, jó a szamár is.. Bocsi de ez bunkóság... A csaj lehet beléd van zúgva, te meg kihasználod az érzéseit. Mondhatom naon király.
8/9 anonim válasza:
Én 19 éves lány vagyok, és hasonló dilemmával küzdöttem. Elkezdtem randizni egy sráccal, de egyszerűen képtelen voltam arra, hogy bármi legyen köztünk. Szörnyű bűntudatom van még azért is, mert csókolóztunk. Azt hittem, hogy menni fog a dolog, majd beleszeretek, és elfelejtem a nagy Ő-met, de nem ez történt. Szakítottam a sráccal, és szörnyű bűntudatom van, hogy egy hónapig hülyítettem. Szerintem ne jöjj össze úgy egy lánnyal, hogy tudod, hogy úgyis ott hagynád. Csak akkor, ha le tudod zárni magadban a nagy ő-det, és azt tudod mondani, hogy jövőre is ezzel a lánnyal maradsz.
9/9 anonim válasza:
Szerintem is lehet ,hogy 1 év múlva ez a lány lesz a nagy Ő!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!