Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék vele összejönni?
Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm akit 3 éves ismerek ő barátként tekint rám de én kicsit többet érzek iránta.Már nagyon rég próbálom felszedni de egyszerűen nem megy.Igazából ő az az otthon ülős magányos típus akit alig lehet kirángatni az utcára esetleg valami tanácsot tudnátok adni hogy hogyan tudnám felszedni?2011. okt. 8. 21:19
1/6 anonim válasza:
tölts vele több időt, hívd el sütizni, figyelj oda rá és éreztesd vele hogy fontos neked, nyerd el a bizalmát :)
2/6 DiMalto válasza:
ezt nem értem....nem megy???? miért nem? várj tippelek: meg sem probáltad!!!!!!
3/6 anonim válasza:
ha a barátzónába rakott akkor már sehogy... keress mást, vagy kérdezd meg hogy "Ha megtehetnéd megcsókolnál?" és ha igent mond vagy tétovázik akkor cuppanj rá, ha nemet akkor meg röhögd el, "csak hülyültem" és keress mást
f18
4/6 anonim válasza:
Tanulj meg főzni és gitározni, az minden nőnek bejön. Kivétel nélkül.
5/6 anonim válasza:
Ja utsónak igaza van lányok szeretik ha tudsz főzni meg gitározni.Mi fiuk meg ha a lány tud furulyázni. :P
Am meg sztem töltsetek el kettesben 1 egész napot,romantikus lelkű csajok általában 1 ilyen nap után bele zúgnak a srácba(tapasztalat).Már pedig Ő a leírtak alapján romantikus lelkű lehet.
6/6 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy oda vagy érte azt':
HAPPY END
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!