Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a csúnya arc fájna én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a csúnya arc fájna én ordítanák ti is így vélitek? (Fotó lenn)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

MIT LEHET KEZDENI EZZEL AZ ELÖREGEDETT ARCBŐRREL? EL MÚLIK EZ VALAHA?

2012. aug. 23. 13:07
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Szerintem szép az arcod és a szemed is, csak kicsit karikásnak tűnik, de az lehet a fáradtságtól is. A hajad (túl világos), és a szemöldököd télleg nem passzol.

A pattanásokra nekem nagyon bevált ez (nekem is volt ilyen problémám), mert hosszabb távon (pár hét) normalizálja a bőrt, és ápolja is:

[link]

De vannak más termékek is:

[link]

Nem a legolcsóbb, de nagyon profi!

2012. aug. 23. 15:32
 32/40 anonim ***** válasza:

Bőrödre próbáld ki: [link]

Hajad sose legyen világosabb mint a bőröd színe, mert az természetellenes, fura, nem szép, a hibákat is kiemeli. Valami ilyen barna tökéletes lenne neked: [link]

Frufrudat növesszed meg, nem áll jól, és nem ez a megoldás a pattanásokra, azokat kezelni kell és hagyni szellőzni a bőrödet.

Ő is sok jót tud ajánlani: [link]

2012. aug. 23. 16:40
 33/40 anonim ***** válasza:
a hajszín is sokat számít a küllemen szerintem ez a szőke túl világos inkább vmi barnás -vöröses-bordós szín kellene inkább halvány vörös az jó lenne !
2012. aug. 23. 16:49
 34/40 A kérdező kommentje:
5_www. [link] ezek régebbi fotók barna hajjal .
2012. aug. 23. 19:39
 35/40 A kérdező kommentje:
2012. aug. 23. 19:43
 36/40 anonim ***** válasza:
Barna haj teljesen jól áll, a mosolyod is szép, a bőrördre elöttem írtak jópáran tanácsot, ha lerendezed ezeket bizots vagyok benne, hogy teljesen jó leszel.
2012. aug. 23. 21:54
 37/40 anonim ***** válasza:
Te azt állítod magadról, hogy 24 (vagy mennyi is, pontosan már nem emlékszem) éves vagy, és van egy gyermeked? HA ez igaz akkor törődj inkább a gyerekeddel. Meg most őszintén.. hányszor akarod még feltenni ugyan ezt a kérdést? Ma csak HÁROMSZOR találkoztam a TE kérdéseddel. Szerintem elég választ kaptál már. HA még így is rondának látod magad, akkor keress fel egy pszichológust. Most pedig menj és adj enni a gyerekednek!
2012. aug. 23. 22:27
 38/40 anonim ***** válasza:

Ez még sötétszőke,nem barna.

De sokkal jobb mint az előző képeken:)

2012. aug. 24. 09:39
 39/40 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT......
2012. aug. 24. 12:29
 40/40 anonim ***** válasza:

Az utolsó kép amit linkeltél, azon egész jól nézel ki. :)

Az hány éves korodban készült?

Illetve az utolsó előtti, amin barna hajad van, az sem rossz, sőt 100* jobban nézel ki, mint a fehér hajjal.

2012. aug. 24. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!