Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csúnya arc fájna én ordítanák ti is így vélitek? (Fotó lenn)
MIT LEHET KEZDENI EZZEL AZ ELÖREGEDETT ARCBŐRREL? EL MÚLIK EZ VALAHA?
Szerintem szép az arcod és a szemed is, csak kicsit karikásnak tűnik, de az lehet a fáradtságtól is. A hajad (túl világos), és a szemöldököd télleg nem passzol.
A pattanásokra nekem nagyon bevált ez (nekem is volt ilyen problémám), mert hosszabb távon (pár hét) normalizálja a bőrt, és ápolja is:
De vannak más termékek is:
Nem a legolcsóbb, de nagyon profi!
Bőrödre próbáld ki: [link]
Hajad sose legyen világosabb mint a bőröd színe, mert az természetellenes, fura, nem szép, a hibákat is kiemeli. Valami ilyen barna tökéletes lenne neked: [link]
Frufrudat növesszed meg, nem áll jól, és nem ez a megoldás a pattanásokra, azokat kezelni kell és hagyni szellőzni a bőrödet.
Ő is sok jót tud ajánlani: [link]
Ez még sötétszőke,nem barna.
De sokkal jobb mint az előző képeken:)
Az utolsó kép amit linkeltél, azon egész jól nézel ki. :)
Az hány éves korodban készült?
Illetve az utolsó előtti, amin barna hajad van, az sem rossz, sőt 100* jobban nézel ki, mint a fehér hajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!