Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a csúnya arc fájna én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a csúnya arc fájna én ordítanák ti is így vélitek? (Fotó lenn)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

MIT LEHET KEZDENI EZZEL AZ ELÖREGEDETT ARCBŐRREL? EL MÚLIK EZ VALAHA?

2012. aug. 23. 13:07
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Igen a gyermekem családban nevelkedik és itt mellettem nálam , de nem ez volt a kérdés még mielőtt valaki rib*inek nézne. Akkor ezek szerint a hajszínem túl világos az arcbőrömhöz? Frufrut azért vágattam mert a homlokom tele van pattikal és ezért hogy elrejtsem.
2012. aug. 23. 13:41
 22/40 A kérdező kommentje:
Nem tudom miből veszed le hogy iszom és cigizem nem így van, szerintem a gondok ülnek ki már az arcomra.
2012. aug. 23. 13:44
 23/40 anonim ***** válasza:

A hajad borzalmas. Csináltass magadnak olyan frizurát ami illik az arcodhoz és főleg válasszál új hajszínt, ennél sötétebbet.

Magamon tapasztaltam, hogy a szőke hajszín jobban kiemeli a bőr egyenetlenségeit, mert a világos haj kiemeli a piros foltokat.

Ezen kívül még egy szemöldökszedés is rádfér, egyébként hülyén néz ki, hogy a hajad tök világos a szemöldököd meg sötét, nekem ez sem tetszik.

Egyébként ezen kívül nincs veled baj, ne egyél sok csokit, mert attól is ragyás leszel, tisztítsd jó minőségű natúr kozmetikumokkal az arcod, egy kis smink és máris sokkal jobb lesz.

2012. aug. 23. 13:45
 24/40 anonim ***** válasza:
mesélnél a gondjaidról? Hátha segíteni tudnék, vagy valami.
2012. aug. 23. 13:48
 25/40 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szakértő, de azt tudom, hogy nem jó a pattanásokat frufru alá rejteni, mert a hajnak is van egy természetes zsirossága és a bőrt még jobban zsirositja igy.
2012. aug. 23. 13:48
 26/40 anonim ***** válasza:

Bizony,a pattanások nem szellőznek és a ráomló haj csak ront a helyzeten.Egyébként sem elrejteni kell,hanem megszüntetni a problémát.

Ki mondta,hogy vékonyra szedesse ki a szemöldökét??Csak vékony és vastag szemöldök létezik?Formásról és formátlanról nem hallottál még?

2012. aug. 23. 13:50
 27/40 anonim ***** válasza:

Menj el orvoshoz, ő biztos tud segíteni.

Szülés után lettél ilyen? Mert sok ember utána megváltozik itt-ott.

2012. aug. 23. 13:50
 28/40 A kérdező kommentje:
Szülés előtt is voltak már pattanásaim itt-ott de nem ennyi mennyiségben és nem így összefolyva. 13 éves korom óta vagyok pattanásos csak pár nap volt mikor nem volt sehol pattanásom. Szülés ideje alatt mondhatom hogy akkor pattanás mentes voltam teljesen.Szülés után 3 év alatt lettem ilyen ragyás már annyira hogy a hegek is látszódnak.Mennyire világosbarna állna jól nekem?
2012. aug. 23. 14:01
 29/40 anonim ***** válasza:
Arra vigyázz, hogy ne otthon kezd el festegetni a hajad, hanem egy olyan fodrásszal aki tényleg ért hozzá! Mert ha veszel egy barnát, vagy mások által említett csokibarnát hirtelen megkapja a szőke hajad és fekete lesz, ha pedig nincs rendesen befestve akkor foltos marad!
2012. aug. 23. 14:37
 30/40 anonim ***** válasza:

Az arcoddal semmi gond nincs, szerintem jól nézel ki, maximum a stílusod nem jön be nekem, de ellenben a helyesírásoddal annál több a probléma, meg az sem túl egészséges, hogy itt a gyakori kérdéseken a saját képeddel együtt kérdezel szerintem.

Sok sikert!

2012. aug. 23. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!