Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csúnya arc fájna én ordítanák ti is így vélitek? (Fotó lenn)
MIT LEHET KEZDENI EZZEL AZ ELÖREGEDETT ARCBŐRREL? EL MÚLIK EZ VALAHA?
A hajad borzalmas. Csináltass magadnak olyan frizurát ami illik az arcodhoz és főleg válasszál új hajszínt, ennél sötétebbet.
Magamon tapasztaltam, hogy a szőke hajszín jobban kiemeli a bőr egyenetlenségeit, mert a világos haj kiemeli a piros foltokat.
Ezen kívül még egy szemöldökszedés is rádfér, egyébként hülyén néz ki, hogy a hajad tök világos a szemöldököd meg sötét, nekem ez sem tetszik.
Egyébként ezen kívül nincs veled baj, ne egyél sok csokit, mert attól is ragyás leszel, tisztítsd jó minőségű natúr kozmetikumokkal az arcod, egy kis smink és máris sokkal jobb lesz.
Bizony,a pattanások nem szellőznek és a ráomló haj csak ront a helyzeten.Egyébként sem elrejteni kell,hanem megszüntetni a problémát.
Ki mondta,hogy vékonyra szedesse ki a szemöldökét??Csak vékony és vastag szemöldök létezik?Formásról és formátlanról nem hallottál még?
Menj el orvoshoz, ő biztos tud segíteni.
Szülés után lettél ilyen? Mert sok ember utána megváltozik itt-ott.
Az arcoddal semmi gond nincs, szerintem jól nézel ki, maximum a stílusod nem jön be nekem, de ellenben a helyesírásoddal annál több a probléma, meg az sem túl egészséges, hogy itt a gyakori kérdéseken a saját képeddel együtt kérdezel szerintem.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!