Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok és még nem volt barátom egy sem, pedig azt mondják nem vagyok csúnya meg semmi. érett lánynak tartanak lehet a korombeliek ezért nem akarnak tőlem semmit?
Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 00:45
1/46 anonim válasza:
Hát ha ilyen kérdést kiírsz, megnyugtatlak, nem lehetsz túl érett, wehehe :D
2/46 anonim válasza:
Kik mondják ezt?A rokonaid?Mert azok soha nem mondanak igazat ilyen dolgokkal kapcsolatban.A legjobb lenne ha feltöltenél ide egy képet így mi meg tudnánk mondani hogy valójában hogyan nézel ki
4/46 anonim válasza:
adj egy képet és megleled a választ :D
6/46 anonim válasza:
Fiatalabbnak nézel ki mint 16 :D
Egyébként tényleg nem vagy csúnya,hol szoktál ismerkedni?Discoban tuti hogy rád másznának mert nem rossz az alakod
7/46 anonim válasza:
úú nekem kvára bejösz :$ szerintem hatalmas kisugárzásod van még így képről is de lehet hogy csak én vagyok így ezzel :S
8/46 A kérdező kommentje:
Nem szoktam discoba járni pont ezért...:) haverokkal szoktam pubokba beülni vagy ilyesmi
2012. júl. 25. 00:55
9/46 anonim válasza:
jársz bulikba vagy otthonülős fajta vagy?Aki keveset jár bulikba kevesebbet is ismerkedik.Nem vagy esetleg túl zárkózott?A kép alapján a külsőd nem lehet ennek oka.
10/46 anonim válasza:
van egy jó és egy rossz hírem !
jó: szép vagy tökéletes alakod van és sexy
rossz: önértékelési gondjaid vannak
kérés: csak könyörgök ne ess át a ló másik oldalára mint alegtöbb lány , kezdek kételkedni h létezik-e kettő között lévő személy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!