Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennyire csúnya lennék hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire csúnya lennék hogy senkivel nem tudok összejönni 25évesen?

Figyelt kérdés

Nincsen önbizalmam, bátorságom sem, persze de azért próbálkozgatok.

Tény hogy ismeretlen lányokat nem merek leszólítani csajozás céljából, de ahogy telnek az évek úgy tűnik hogy hiábavaló az egész és esélyem sincsen egy csajnál sem, pláne akik nekem nagyon tetszenek. Nem a cicababákra gondolok hanem a helyes kedves lányokra akik természetesen majdnem mind foglaltak pláne a koromban.

Ráadásul már egyáltalán nem szeretek szórakozóhelyekre járni. Régebben persze ott is próbálkozgattam.

Talán egy pszichológus tudna segíteni vagy egy csoportérapia mert már egyre borúsabban látok mindent és sötét gondolatok hajszolnak a szakadék felé..

2012. júl. 18. 02:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Arra azért kíváncsi lennék hogy hogyan nézel ki.Változtatni változtattál már a külsődön?
2012. júl. 18. 02:34
 2/18 anonim ***** válasza:

"egyre borúsabban látok mindent és sötét gondolatok hajszolnak a szakadék felé.."

Például, hogy b*zi leszel?

2012. júl. 18. 02:34
 3/18 anonim válasza:
Ronda lehetsz
2012. júl. 18. 02:35
 4/18 A kérdező kommentje:

Ha tényleg legfeljebb a fizetett "kapcsolatokon" kívül számomra mást nem tartogat a sors akkor értelmetlen az életem.

Úgy látszik nem minden ember érdemli meg a társat a szerelmet és a boldogságot.

Pedig sok olyan embernek hullik az ölébe hatványozottan aki szerintem tényleg nem is érdemelné meg mert nem becsüli meg vagy kihasználja és átveri a másikat, mégis kegyes vele a sors.

2012. júl. 18. 02:39
 5/18 A kérdező kommentje:
Legyen b_zi az aki a saját nemére bukik.
2012. júl. 18. 02:40
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem lehet változtatni az alapvető jellemzőkön, tényleg ronda lehetek ha senki nem akar tőlem semmit. Talán egy símaszk sokat dobna rajtam.
2012. júl. 18. 02:41
 7/18 anonim ***** válasza:
küldesz nekem priviben képet? 21/N
2012. júl. 18. 02:41
 8/18 A kérdező kommentje:
Szakadék alatt pedig azt értem hogy kilépek az "életből".
2012. júl. 18. 02:42
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

kedves kérdező,

ne öld meg magad,

kínjában az ember

gyakran kifakad.

megölni magad,

fölösleges bizony,

van sok ronda nő is,

létezik, én tudom.

ők szerethetnek téged,

te meg őket viszont,

szép lányokkal úgy tűnik,

nem kezdhetsz el viszonyt.

2012. júl. 18. 02:51
 10/18 A kérdező kommentje:
Nálam a szépség relatív sok olyan lány is tetszik aki "elvileg" nem szép de kisugárzásánál fogva mégis csak az, sajnos általában foglaltak, vagy más is pályázik a lány kegyeire..
2012. júl. 18. 02:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!