Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire csúnya lennék hogy senkivel nem tudok összejönni 25évesen?
Nincsen önbizalmam, bátorságom sem, persze de azért próbálkozgatok.
Tény hogy ismeretlen lányokat nem merek leszólítani csajozás céljából, de ahogy telnek az évek úgy tűnik hogy hiábavaló az egész és esélyem sincsen egy csajnál sem, pláne akik nekem nagyon tetszenek. Nem a cicababákra gondolok hanem a helyes kedves lányokra akik természetesen majdnem mind foglaltak pláne a koromban.
Ráadásul már egyáltalán nem szeretek szórakozóhelyekre járni. Régebben persze ott is próbálkozgattam.
Talán egy pszichológus tudna segíteni vagy egy csoportérapia mert már egyre borúsabban látok mindent és sötét gondolatok hajszolnak a szakadék felé..
Ez a tipikus, csak velem történhet meg. De szar az életem. Több ember van így mint gondolnád, csak ők megjátsszák magukat. Illetve ne tudd meg mennyi 30 éves szingli nő van a világon. Egyrészt a külső nem csak attól függ, hogy születtél. Mennyire vagy ápolt, miket viselsz. Mire vitted az életben. Ha 25 évesen nincs normális munkád, nem vagy önálló, akkor nehezen fogsz magadnak csajt találni, max a gimisek közt, vagy valami igénytelen csajszit. Ha eddig nem értél el semmit az életben, nincs normális állásod (Tesco árupakolóként nincs sok esélyed). Egy normális csaj is, aki majd később családot fog alapítani, persze, hogy olyat választ magának, akiből kinézi, hogy fenntud tartani egy családot.
Nem csúnya vagy szerintem, de senki sem szereti a búval baszott, görcsösen csajt kereső embert. Egyrészt, ha görcsösen akarsz valamit, az elriaszt másokat. Ha búval baszott képet is vágsz még mellé, az meg még jobban.
Le kéne szarnod az egészet, dolgozni, haverokkal lógni stb.
Üdv sorstárs! Ezt a kérdést akár én is írhattam volna. Ugyanígy érzek én is, ugyanígy gondolkozunk is. Én is arra gondoltam, hogy csak annyi a problémám, hogy ronda vagyok, de aztán rájöttem, ez sajnos sokkal bonyolultabb ennél.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!