Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják a lányok, hogy ők még nem láttak annyira csúnya fiút, hogy nem tudnának vele összejönni?
Pedig sok van, többek között itt is van néhány hogy ha hasonlít ehhez a férfihoz, akkor soha a büdös életbe nem lesz nője. Ez csak süket duma a csajoktól, még ettől sokkal jobb külsejű pasikkal sem jönnek össze, nem hogy olyannal aki ilyesmi ronda kaliberű mint ez a csávó.
Nem tudom, nő vagyok, de én még ilyet soha nem mondtam!
Ha a pasik válogathatnak annyit akkor én is megválogatom már, hogy kivel állok össze!
A mai nyávogás...
Amúgy az utolsó fogatlan büdöscgánynak is van nője. Az is utolsó fogatlan és büdöscgány, de nő. Anatómiailag. Elvileg... bár ki tudja aztán.
szerintem nem szoktak ilyet mondani, viszont az bizonyos, hogy árnyalják a képet, nem is kicsit!
az, hogy "nem a külső számít" azt minden nő tudja, hogy nem igaz!
ez pont ugyanolyan dolog mint a politikusok vagyonosodása.
mindenki tudja, hogy nem a fizetésükből szedik meg magukat. ugyan nem lopnak, csak elosztják az állami üzleteket maguk között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!