Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy csúnya lány ne is reményke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csúnya lány ne is reménykedjen?

Figyelt kérdés
Szerintem se vagyok szép, mások szerint se.Van valami esélyem? Nem valami modellfiút keresek, csak normálisat.Adjam fel?
2012. júl. 24. 16:10
1 2 3
 1/29 ASOT ***** válasza:
0%

fordítva a "Szerintem se vagyok szép, mások szerint se" pasik is ezt gondolják.

remény van, az hal meg utoljára!

2012. júl. 24. 16:12
 2/29 LynyrdSkynyrd96 ***** válasza:
77%
Ne add fel
2012. júl. 24. 16:13
 3/29 anonim ***** válasza:
81%
tölts fel egy képet, talán tudunk segíteni, hogy mi lenne előnyös, de nem lehetsz csúnya, nincs csúnya nő...ha egy lány ápolja magát, akkor már nem csúnya... 20/L
2012. júl. 24. 16:15
 4/29 jin ***** válasza:
Ha mutatsz képet akkor segíthetünk
2012. júl. 24. 16:16
 5/29 anonim ***** válasza:
Nem, simán van esélyed. Remény mindig van. Privátba is küldhetsz képet, ha gondolod, segítünk!
2012. júl. 24. 16:17
 6/29 anonim ***** válasza:
68%
Ez úgy szokott menni, hogy van ez a szöveg, ami fent olvasható, aztán amikor jön az a bizonyos nem modell fiú, akkor elküldik a büdös fenébe.
2012. júl. 24. 16:17
 7/29 A kérdező kommentje:
képet ide nem töltök fel inkább. és nem is ápolom magam, mert minek? nem sminkelek, nem is öltözök jól, fiús vagyok.
2012. júl. 24. 16:18
 8/29 A kérdező kommentje:
hát képzeld, egy teljesen átlagos fiúba voltam szerelmes, nekem bókolt, ilyen szép vagyok olyan szép, a hátam mögött meg kiröhögött és lemondott.
2012. júl. 24. 16:20
 9/29 anonim ***** válasza:
67%
Engem rendszerint nem érdekel ,hogy hogyan néz ki a lány. A lényeg ,hogy mosolyogjon legyen jó beszélgetőpartner és kész. Aki sugárzik az örömtől már nem lehet csúnya. Lehet duci,vézna,alacsony,magas ,ha mosolyog akkor szép!
2012. júl. 24. 16:22
 10/29 anonim ***** válasza:

Sokszor leírtam már ide ezt a példát, de megint áll. Nekem volt egy olyan lány ismerősöm, akinél visszataszítóbb jelenséget nem sokat láttam életemben. Kövér volt, mint egy disznó, nem volt 150 cm, igénytelen volt, rekedt irritáló hangja volt, csúnya feje nagy tokával és mellé Forrest Gump értelmi színvonal. A csajnak fogalmam sincs, mennyi pasija volt, az egyik két nap után kérte meg a kezét; azóta nevelgeti a kislányát (aki úgy néz ki nagy mázlista, nem anyura ütött).

Szerintem a titok abban rejlett, hogy ő maga nem érezte magát csúnyának (szegény - vagy inkább szerencséjére - ahhoz is hülye volt, hogy felfogja), totál természetesen viselkedett mindig, nem volt önbizalomhiánya, és MINDIG volt pasija. Mellesleg a nem túl szép lányoknak abból a szempontból van szerencséje, hogy biztos lehet abban, hogy a párja önmagáért szereti. Nyilván kisebb a választék, de az a felhozatal őszintébb lesz, az tuti.

2012. júl. 24. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!