Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnya lány ne is reménykedjen?
fordítva a "Szerintem se vagyok szép, mások szerint se" pasik is ezt gondolják.
remény van, az hal meg utoljára!
Sokszor leírtam már ide ezt a példát, de megint áll. Nekem volt egy olyan lány ismerősöm, akinél visszataszítóbb jelenséget nem sokat láttam életemben. Kövér volt, mint egy disznó, nem volt 150 cm, igénytelen volt, rekedt irritáló hangja volt, csúnya feje nagy tokával és mellé Forrest Gump értelmi színvonal. A csajnak fogalmam sincs, mennyi pasija volt, az egyik két nap után kérte meg a kezét; azóta nevelgeti a kislányát (aki úgy néz ki nagy mázlista, nem anyura ütött).
Szerintem a titok abban rejlett, hogy ő maga nem érezte magát csúnyának (szegény - vagy inkább szerencséjére - ahhoz is hülye volt, hogy felfogja), totál természetesen viselkedett mindig, nem volt önbizalomhiánya, és MINDIG volt pasija. Mellesleg a nem túl szép lányoknak abból a szempontból van szerencséje, hogy biztos lehet abban, hogy a párja önmagáért szereti. Nyilván kisebb a választék, de az a felhozatal őszintébb lesz, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!