Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a szép lányok már mind foglaltak, és nekem mindig csak a selejt marad? :/
Akárhányszor találok egy csajt, aki bejönne, és számomra tökéletesen ideális lenne, mindig kiderül, hogy már foglalt, vagy tetszik neki valaki és ilyenkor a nők valahogy se nem látnak, se nem hallanak, kajak, mintha szemellenzőt hordanának. Pedig amúgy nem vagyok rossz pasi, sőt, elég jó az alkatom, jóképűnek is tartanak, de közben rám mindig csak a csúnya, selejtes csajok buknak, akik nem kellenek senkinek... :/
Ez tök igazságtalan, mert egy csomó szép csajt láttam már olyan bűnronda pasival kézen fogva sétálni, hogy az valami gyalázat volt, és nem értem, hogyha a nálam ennyivel csúnyább pasiknak sikerül kifognia ilyen bomba csajszikat, akkor nekem miért nem? Engem miért mindig a ronda, "maradék" lányok találnak meg...? :S
Más is tapasztalt ilyet? :S
Talán mert "selejtnek", meg "maradéknak" nevezed a nőket? Hidd el, a legjobb csajokat is unja valaki, és aki szerinted "selejt", az is lehet más számára ideális.
Egy ilyen felületes pasival én se állnék szóba, úgyhogy szerintem ez a megoldás az ügyedre. :)
Szerintem veled van a gond!
És nem illik azt mondani "roda" max neked nem jön be és az hogy "bomba csajszi"... cöh... már csak a lexikád jellemez így mindent értek! Magad vagy a válasz!
Én nem vagyok selejt, már elnézést:D Pusztán nem rég lett vége egy hároméves kapcsolatomnak....:)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!