Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a szép lányok már mind foglaltak, és nekem mindig csak a selejt marad? :/

Figyelt kérdés

Akárhányszor találok egy csajt, aki bejönne, és számomra tökéletesen ideális lenne, mindig kiderül, hogy már foglalt, vagy tetszik neki valaki és ilyenkor a nők valahogy se nem látnak, se nem hallanak, kajak, mintha szemellenzőt hordanának. Pedig amúgy nem vagyok rossz pasi, sőt, elég jó az alkatom, jóképűnek is tartanak, de közben rám mindig csak a csúnya, selejtes csajok buknak, akik nem kellenek senkinek... :/

Ez tök igazságtalan, mert egy csomó szép csajt láttam már olyan bűnronda pasival kézen fogva sétálni, hogy az valami gyalázat volt, és nem értem, hogyha a nálam ennyivel csúnyább pasiknak sikerül kifognia ilyen bomba csajszikat, akkor nekem miért nem? Engem miért mindig a ronda, "maradék" lányok találnak meg...? :S

Más is tapasztalt ilyet? :S

2012. jún. 2. 23:35
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
88%
Mindjárt jönnek (jogosan), hogy olyan esetekben nem a külső számít. Mellesleg adj lentebb az igényeidből! 20/F
2012. jún. 2. 23:37
 2/38 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert "selejtnek", meg "maradéknak" nevezed a nőket? Hidd el, a legjobb csajokat is unja valaki, és aki szerinted "selejt", az is lehet más számára ideális.

Egy ilyen felületes pasival én se állnék szóba, úgyhogy szerintem ez a megoldás az ügyedre. :)

3/38 anonim ***** válasza:
90%
Ha olyan sok csajt láttál már bűnronda pasival, akkor miért ne járhatnál te is bűnronda lányokkal. Egyenlítsd ki a számlát.
 4/38 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, ezzel a dumával csak a lúzerek nyugtatgatják magukat, és hogy mondhatsz ilyet egy emberre, hogy selejt és maradék? -.-" talán túl nagyra tartod magad!
2012. jún. 2. 23:38
 5/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem veled van a gond!

És nem illik azt mondani "roda" max neked nem jön be és az hogy "bomba csajszi"... cöh... már csak a lexikád jellemez így mindent értek! Magad vagy a válasz!

2012. jún. 2. 23:39
 6/38 anonim ***** válasza:
86%
sz.tem túl sok lányt nevezel bűn rondának!!!ha akkora ász lennél találnál barbie babát!!!!
2012. jún. 2. 23:41
 7/38 anonim ***** válasza:
34%

Én nem vagyok selejt, már elnézést:D Pusztán nem rég lett vége egy hároméves kapcsolatomnak....:)

21L

2012. jún. 2. 23:41
 8/38 anonim ***** válasza:
100%
Igen, más is van így. Én lány vagyok és sosem tetszek annak, aki nekem tetszik. Ennek ellenére nem nevezem selejtnek azokat a fiúkat, akik bepróbálkoznak nálam, de nekem nem kellenek. Nem kellenek és kész, attól még nem selejtek. Ha így nézzük, akkor én is selejt vagyok valakinek meg te is...
2012. jún. 2. 23:43
 9/38 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj bele abba, hogy valami plussz van azokban a pasikban.Ez lehet a pénz,a kémia,a jómodor,a humorérzék...Ezeket fejleszd:)
2012. jún. 2. 23:46
 10/38 anonim ***** válasza:
100%

9:

vagy nagy farok.:)

2012. jún. 2. 23:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!