Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a szép lányok már mind foglaltak, és nekem mindig csak a selejt marad? :/
Akárhányszor találok egy csajt, aki bejönne, és számomra tökéletesen ideális lenne, mindig kiderül, hogy már foglalt, vagy tetszik neki valaki és ilyenkor a nők valahogy se nem látnak, se nem hallanak, kajak, mintha szemellenzőt hordanának. Pedig amúgy nem vagyok rossz pasi, sőt, elég jó az alkatom, jóképűnek is tartanak, de közben rám mindig csak a csúnya, selejtes csajok buknak, akik nem kellenek senkinek... :/
Ez tök igazságtalan, mert egy csomó szép csajt láttam már olyan bűnronda pasival kézen fogva sétálni, hogy az valami gyalázat volt, és nem értem, hogyha a nálam ennyivel csúnyább pasiknak sikerül kifognia ilyen bomba csajszikat, akkor nekem miért nem? Engem miért mindig a ronda, "maradék" lányok találnak meg...? :S
Más is tapasztalt ilyet? :S
77%-os, mekkora igazat írtál, tökre átérzem amúgy az esetet, velem is volt hasonló már, és nem egyszer. Valahogy mindig bevonzom az ilyeneket. :D
Jó, okés, mondjuk az jogos, hogy ők is biztos vágynak szeretetre, meg megértésre, de először talán magukban kéne rendet tenni, mert így persze, hogy senki sem akar velük lenni. Ki szeretne egy folyton kesergő, depressziós, önmagát kb semmire se tartó csajjal lenni? Az élettől is elmegy az ember kedve... de mindjárt más, hogyha mosolyog, pozitívan áll a dolgokhoz, sokat nevet, és nem sajnáltatja magát naphosszat. Van ez az önsajnálat náluk, attól pl a szőr feláll a hátamon. És ráadásul ezek a lányok azok, akik nagyon tapadnak, mert eszméletlenül szeretetéhesek, és szó szerint rászállnak az emberre, egyszerűen megfojtják a ragaszkodásukkal, mert nem hagyják élni sem a másikat. De én nem nem bírom elviselni ennyire töményen, mert egész nap megy a kesergés, a nyavalygás, az önsajnálat, meg a depi. :/
szerintem azért a marok marcsától jobbak az ilyen depisek is.
az meg hogy időnként kefélgeted ezeket,nem zárja azt ki,hogy mellette keress egy egészséges lelkületűt,igényesebb kinézetűt.
legalább az önbizalmad a helyén van :D
tuti hogy találsz egy szépséget aki jó társaság is! :P
"Nekem lehetne nőm, nem is egy, én egyszerűen csak megválogatom, hogy milyen csajjal járok. Akárkivel azért nem fogok összejönni."
Na jéé, lehet, hogy azoknak az un. "selejtes" csajoknak is ugyan ezen okokból kifolyólag nincs barátjuk. Remélem, hogy az ő szemükben te is csak egy nagy selejt vagy.
"...rám mindig csak a csúnya, selejtes csajok buknak, akik nem kellenek senkinek..."
Na ide figyelj b*zikám, mert csak egyszer fogom elmondani! Csúnya lányok nincsenek, max ápolatlanok, de manapság az is egyre kevesebb. Másodszor: selejtesek? Te vagy egy akkora sz*rrágó selejtes g*ci, hogy inkább örülj, hogy van aki válaszol az övön aluli kérdésedre. Jó pasi vaaaagy??? o.O Minden eddigi válaszolónak küldj magadról egy képet, amit nem manipulálsz photoshoppal! Akkor elhisszük, hogy olyan f*sza csávó vagy, addig viszont csitu van neked. Szerencsére azoknak a szép lányoknak van/volt eszük, hogy nem hajlandóak mégcsak hozzád érni sem. Tee! Selejt! SELEJT! Egy selejt vagy! 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!