Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a szép lányok már mind foglaltak, és nekem mindig csak a selejt marad? :/

Figyelt kérdés

Akárhányszor találok egy csajt, aki bejönne, és számomra tökéletesen ideális lenne, mindig kiderül, hogy már foglalt, vagy tetszik neki valaki és ilyenkor a nők valahogy se nem látnak, se nem hallanak, kajak, mintha szemellenzőt hordanának. Pedig amúgy nem vagyok rossz pasi, sőt, elég jó az alkatom, jóképűnek is tartanak, de közben rám mindig csak a csúnya, selejtes csajok buknak, akik nem kellenek senkinek... :/

Ez tök igazságtalan, mert egy csomó szép csajt láttam már olyan bűnronda pasival kézen fogva sétálni, hogy az valami gyalázat volt, és nem értem, hogyha a nálam ennyivel csúnyább pasiknak sikerül kifognia ilyen bomba csajszikat, akkor nekem miért nem? Engem miért mindig a ronda, "maradék" lányok találnak meg...? :S

Más is tapasztalt ilyet? :S

2012. jún. 2. 23:35
1 2 3 4
 31/38 Hanariko ***** válasza:
Drágám, nem a csajokkal van a baj, hanem veled. Jól esne, ha valaki rád az is azt mondaná, hogy egy selejt vagy? Csak mert neki nem jössz be? Így az életbe nem lesz csajod...
2012. júl. 29. 18:38
 32/38 anonim ***** válasza:
Talán még adj többet magadra ez alatt új külsőt értek és belül is változz meg ,és akkor 1 fokkal jobb csajok is szemet vettenek rád.Ja és használd ki azokat a csajokat akik pályázznak rád ,de azokat ,akik nem rondák pl: jó ha buliban lógnak rajtad és akkor a szép lányok elkezdennek filozgatni hogy miért vagy olyan érdekes ,kivánatosabb számukra ,ja és az új külsöt is kihangsúlyozom hogy fontos.
2012. júl. 29. 18:54
 33/38 anonim ***** válasza:
De küldhetné képet egy olyan lányról ,aki neked tetszik,hogy meg tudjuk mik az elvárásaid!
2012. júl. 29. 18:58
 34/38 anonim ***** válasza:

Fuuu kérdező, hát az én élményem után tényleg jobb ha távol tartod magad a "lelkileg nem stabil"-aktól. Ez a csaj akiről beszéltem, MÉG rosszabb is volt mint én azt gondoltam. És én még segítettem is neki,, szerencsére nem sokat.

Szóval egyrészt hülyeségeket beszélt, tehát kb az ilyen horror filmbe illő style "gyereee játszaaniii". És szerencse hogy elővigyázatos vagyok, röviden egyszer felhívott, hogy találkozzunk. Én meg már annyira paranoiás voltam hogy kimentem bő félórával előbb, persze olyan ruhában amiben még sose látott, meg jó messze álltam.

És jé nem villamossal jött, hanem egy autóval, ami aztán sunyin megpróbált elrejtőzni egy fa mögé. És ott unszimpatikus emberek szálltak ki belőle. Mellesleg 10 perccel a megbeszélt időpont előtt. Én persze nem mentem oda, erre küldött visszahívó smst. Először nem akartam felhívni de jó kíváncsi voltam, máris hogy hol a francban vagyok már, persze eleve tök ideges hangon. Kitaláltam valami kamu dumált hogy jaj bocs, lényegében ne ezé-meg ezé nem tudunk találkozni többet.

Erre érted mint aki kb. rám akarja erőszakolni magát, hogy óó nem nem nem szabadulsz ilyen könnyen, meg elkezdett fenyegetőzni, hogy ez meg ez lesz de nekem meg pont lejárt az egyenlegem úgyhogy ez félbe maradt. Pár órával később mint valami őrült elkezdett visszahívó sms-eket küldözgetni. Persze nem is hívtam vissza.

Már azon gondolkoztam, hogy jó ezeket nem törlőm aztán a 200-adiknál bejelentem hogy zaklat, vagy valami. De a vége az lett, hogy mivel úgyis új mobilom van, és már rég filóztam hogy hagyom a régi sim-kártyám, na ez megadta a kezdő lökést, úgyhogy régi kártya ki új-be és tádá. Most hívjál. Még szerencse hogy nem mondtam meg hol lakom, mert kérdezte is egyszer. Meg hogy hol dolgozom, persze mondtam valami kamut, meg mondtam hogy jaj hát innen tök messze lakom. Még gratuláltam is magamnak hogy na milyen okos voltam.

Szóval nem is jártunk semmi, és máris ilyen idióta lett. Semmit se csináltam, csak simán hülye volt. Sőt gyakorlatilag alig ismertük egymást, csak annyi volt a nagy segítség hogy elkísértem 2-szer ide-oda, de ő már úgy beszélt mint valami őrült (ami valószínűleg volt is). Meg hogy én milyen nagy titkokat mondtam már neki, mondom hö???. Na mind1 úgyse tudom ezt leírni, de "élmény" volt. Még meg is voltam ijedve kicsit.

Jó hát nem minden lány ez a kategória az is fix, bár fogalmam sincs ez mennyire gyakori, mivel csak vele volt dolgom és többel nem is lesz remélhetőleg, le is kopogom. kop kop kop. De a lényeg, hogy valaki talán írta is, hogy ők járnának rosszul ha járnál velük, NA ennyi. Ez van, biztos van akit lehet szeretni meg minden. De nem mind1?, ha te úgyse szereted őt, akkor most "na jóó járok veled csak mert neked is jár" hát az nagyon jó..

Komolyan ez a csaj tényleg selejt volt, erre nem tudok jobb szót mondani, r..... k... k.... Nem kell mindenkit bántani, de az fix hogy túl jószívűnek se kell lenni, tényleg csak el kell kerülni őket finoman.

2012. aug. 6. 22:52
 35/38 anonim ***** válasza:

Selejt nincs!

Nagyon sok lány van, aki talán nem olyan szép, mint a foto-modellek, de annál nagyobb a szíve és annál forróbb a szerelme.Rá fogsz jönni, hogy a túl szép lányok általában túl elkényeztetettek is, legtöbbször többet várnak, mint amit nyújtanak. És a szerelem, az erotika nem annyira szépségfüggő, mint azt az ember elsőre gondolná!

2012. szept. 7. 19:27
 36/38 Rami** válasza:
Fuu te gyöker!! Tiszta felszines vagy az ilyen enbereket utalom a legjobban.
2014. szept. 1. 15:37
 37/38 anonim válasza:
Egyetértek a #20-assal. A lányok azért válnak depisebbé, mert mindenkinek csak a szép lányok kellenek, akiknek gyönyörű arcuk van és gyárilag hibátlanok. Én is egy kicsit az vagyok, bevallom. Egy picit depis. És én is sokat sírok a külsőm miatt. Igaz, van egy barátom, aki szeret engem. Aki azt mondja, hogy szép vagyok. De nem tudok neki hinni, hiszen mindig cinkelnek, hogy csúnya meg ronda. Nincs szép arcom. Nincs szép mosolyom és egy picit kusza a fogsorom. Még a szemeim sem szépek. De valakinek ígyis tetszek. Nem sminkelem magam, mert egy az, hogy reggelente időm sincs rá, kettő hogy nagyon nem is szeretném Mert én házilag a kis kétbalkezeimmel biztos elrontanám. Nem szimmetrikusak a szemöldökeim. És akkor mi van? A képeken nem mutatok jól. De okos vagyok és intelligens, aranyos, jószívű. És a páromnak pont ez kell. Jaaa, és igen, ő sem egy adonisz, nem egy „mintaférfi”, olyan átlagos, ha nem lenne jó ember, önzetlen, ugyan csak jószívű, segítőkész, a külseje miatt sosem szerettem volna meg. Ha esetleg te sem a külsőt néznéd, hanem netán először egy kicsit megismernéd, próbálnád kihozni a depi zónából, akkor sokat tudnál segíteni nekik. Ha megtudnád, hogy lehet ennek a hátterében esetleg családi gondok is állhatnak. Az, ha nem valami okos, akkor el lehet rajta gondolkodni, hogy lehet tényleg nem lehet kihúzni ebből. De nem mindig csak a hibátlan lányokat kell keresni. Mert nem csak azok vannak a világon. A fiúk, akiket ismerek, azok majdnem mind az ilyen hibátlan lányokat keresik. És sosincs szerencséjük. Vajon miért. Pont ezért. Mert nem elégszenek meg azzal, ha egy lány nem annyira szép.
2017. ápr. 23. 14:23
 38/38 anonim válasza:
Már megbocsálts de nem csodálom, hogy senkind nincs... Valakiknek azok a "selejtek" a mindenük, és te csak így beszélsz róluk... Nem mindenki lehet modell kinézetű, de attól nem selejt. Talán túl nagyra tardod magad... Meg ha már itt tartunk azoknak a "bomba csajoknak" ennyiből te is csak egy selejt vagy!
2018. febr. 28. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!