Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a szép lányok már mind foglaltak, és nekem mindig csak a selejt marad? :/

Figyelt kérdés

Akárhányszor találok egy csajt, aki bejönne, és számomra tökéletesen ideális lenne, mindig kiderül, hogy már foglalt, vagy tetszik neki valaki és ilyenkor a nők valahogy se nem látnak, se nem hallanak, kajak, mintha szemellenzőt hordanának. Pedig amúgy nem vagyok rossz pasi, sőt, elég jó az alkatom, jóképűnek is tartanak, de közben rám mindig csak a csúnya, selejtes csajok buknak, akik nem kellenek senkinek... :/

Ez tök igazságtalan, mert egy csomó szép csajt láttam már olyan bűnronda pasival kézen fogva sétálni, hogy az valami gyalázat volt, és nem értem, hogyha a nálam ennyivel csúnyább pasiknak sikerül kifognia ilyen bomba csajszikat, akkor nekem miért nem? Engem miért mindig a ronda, "maradék" lányok találnak meg...? :S

Más is tapasztalt ilyet? :S

2012. jún. 2. 23:35
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

Jó, de most nem az, hogy olyan hűűdemagas igényeim vannak, viszont van az a szint, ami alá azért nem megyek... Ha egy csinos, normális lányt találok, én már annak is örülök, de tényleg mindig kikapom a legrosszabbakat.

És most nem csak azért mondtam rájuk, hogy selejtek, mert annyira csúnyák, vagy ilyesmi, de a legtöbbnek tényleg mindig van valami defektje. Volt egy ilyen tök bolond lány, nem volt igazából szép, de csúnya sem, olyan kis átlagos, szürke csaj, és ő is nyomult. Amikor meg elutasítottam finoman, hogy hát, nem igazán az esetem, ne haragudjon, akkor meg még hetekig kergetett, írkált, meg mittomén, és mikor megpróbáltam lerázni, folyton sajnáltatta így magát, hogy jó, akkor öngyilkos lesz, mert ő úgyse kell senkinek, meg úgyse hiányozna senkinek, blabla. Tiszta para volt. :S Nem is az, hogy nem szép, de lelkileg ilyen sérültek, mert senkinek sem kellenek, és ettől ilyen nyavalygósak meg depisek lesznek, aztán jönnek a sok lelki zsarolással, hogy így vágja fel az ereit, meg úgy ugrik le a hídról, mittomén. :S

A másik típus, meg amelyik folyton azon sír, hogy ő milyen csúnya. Ha esetleg megpróbálna tenni ellene, odafigyelne az öltözködésére meg mittomén, sportolna, ilyesmi, ízlésesen kisminkelné magát, eljárna fodrászhoz néha, stb, máris sokkal jobb lenne az összkép. De így, hogy ezen nyavalyog, hogy ő csúnya, meg ez se szép rajta, az se szép rajta, kajak, még fel is hívja rá az ember figyelmét, hogy milyen hibái vannak, ahelyett, hogy megpróbálná elrejteni őket. :S Most ezzel is mit kezdjek?

2012. jún. 2. 23:51
 12/38 anonim ***** válasza:
43%
Nekik is jár a szerelem. Ne tedd tönkre őket még jobban. Járj velük szerintem.
2012. jún. 2. 23:54
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Te amúgy direkt használsz ilyen szavakat hogy "selejt" meg "maradék" vagy csak szimplán ekkora poöcs vagy.

Lehet igazából te is olyan vagy mint a bűn ronda csávók csak szebbnek gondolod magad. .

2012. jún. 2. 23:56
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
12! pont azzal tenné őket tönkre, ha járna velük
2012. jún. 2. 23:59
 15/38 A kérdező kommentje:

Hát, de az ilyen lelkileg defektes, full depis csajokra most mit mondjak? Nem mondhatom, hogy rendes aranyos szép lány, mert nem az. És nem vagyok bűnronda, figyu, most csak azért, mert igenis vannak igényeim, és van egy szint, ami alá azért nem adok, nem kell egyből vádaskodni, hogy biztos én is csúnya vagyok, vagy mittomén.

És az ilyen lelkileg selejtes, amúgy sem szép lányokat most minek mondjam? Nem véletlenül nincs barátjuk az ilyeneknek, okkal vannak egyedül, ezért maradék. Megmarad, mert senkinek sem kell.

2012. jún. 3. 00:00
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
pont úgy megmaradnak, mint te.
2012. jún. 3. 00:01
 17/38 A kérdező kommentje:
Nekem lehetne nőm, nem is egy, én egyszerűen csak megválogatom, hogy milyen csajjal járok. Akárkivel azért nem fogok összejönni. Mondom, nálam is van azért egy minimum szint, vannak igényeim, most csakazért nem járok senkivel, hogy legyen, ha egyszer nem jön be. Pedig lenne jelentkező, és nem egy, szóval távol vagyok én attól, hogy maradék legyek. Épp csak megválogatom a csajokat, nem vagyok azért annyira elkeseredve, hogy bárki jó legyen. Ennyi.
2012. jún. 3. 00:05
 18/38 anonim ***** válasza:
95%

Na, hát akkor most a "selejt" helyett kezdd el szépen használni a "nem az esetem" kifejezést, és mindjárt embernek fognak nézni.

És fogadj el egy tanácsod egy "öregasszonytól": minden nő pont annyira nő, amennyire a mellette lévő férfi férfi. Te is ki tudnád hozni a "selejtekből" a bombázót, ha akarnád. Ha elhiheted velük, hogy ők a világon a leggyönyörűbbek, legcsodálatosabbak, akkor azzá is válnak.

Valószínűleg ez az, amit azok a bűnronda fiúk tudnak (mert ők szokták tudni, tényleg! ;) ), és te nem. De megtanulhatod! :)

2012. jún. 3. 00:06
 19/38 anonim ***** válasza:

mmm,,jó hagyjuk, hát a veszélyes örült lányokkal mondjuk talán tényleg nem árt vigyázni bár úgy általában az ilyen emberekkel nem árt, nem csak lányokkal.

Más felől azért, tényleg jár nekik is, meg selejtezni nem kéne.. nekem is volt szerencsém egy ilyen lányhoz, háát nem tudom, tényleg néha durva dolgokat mondott, én segítettem neki ebben-abban, de egyszerűen én nem tudom neki megadni azt a támaszt ami esetleg kéne ez van.

Na de az is hozzátartozik, hogy már olyan dolgokat mondott, hogy strici meg mit tudom én milyen ismerősei vannak, bár elvileg ő ki akar kerülni "ebből" a körből, de az is simán lehet hogy csak beakart palizni, mert azért olyan feelingje volt a dumáinak, azt majd jól összevernek, szóval vigyázni kell na de ez már elég extreme eset volt.

2012. jún. 3. 00:06
 20/38 anonim ***** válasza:
Egyébként most hogy belegondolok, azért sajnálom az ilyen lányokat :(:( de rossz lehet nekik. Szegények pedig biztos őket is lehet szeretni.
2012. jún. 3. 00:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!