Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy csúnya lány ne is reményke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csúnya lány ne is reménykedjen?

Figyelt kérdés
Szerintem se vagyok szép, mások szerint se.Van valami esélyem? Nem valami modellfiút keresek, csak normálisat.Adjam fel?
2012. júl. 24. 16:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
akkor csak én vagyok annyira hülye hogy nekem csak a belső számít?
2012. júl. 24. 16:24
 12/29 anonim ***** válasza:

"és nem is ápolom magam, mert minek?"

Ja, így nincs esélyed. Pontosan ezt írtam le az előbb: ha te eltemeted magad, akkor nem fog kiásni senki. Ha ápolod magad, szebbnek fogod magad látni, így szebb is leszel. A kisugárzásod meg fog változni. Ennek hatására kapsz majd egy-két pozitív visszajelzést, amitől kicsit jobban érzed magad, amitől megint csak nő az önbizalmad. Idővel elkezded majd magad nőnek érezni, ennél fogva mások is nőnek fognak tekinteni.

2012. júl. 24. 16:26
 13/29 anonim válasza:

Tegyél meg mindent, hogy szebb legyél!

Fodrász, szoli/napozás, műköröm, kozmetika,új ruhatár...

És kezdj el sportolni! Minden nap! Kezdd 2 perccel és 2 hét alatt napi 2 perc plusszal már fél óránál vagy.. Annyi pont elég is naponta ha keményen nyomod.

Legyen ez a legfőbb célod! Hogy qrva jól nézz ki! Csak erre fókuszálj semmi másra. Csodák is történhetnek csak időt kell hagyni, hogy megtörténjen.. Nem fog összejönni 1 hónap alatt, de 1 év alatt biztosan.

Egyébként a kérdésre a válasz igen. Egy csúnya lánynak semmi esélye. Ne panaszkodj, hanem tégy meg minden tőled telhetőt...

Persze ha lusta vagy és csak sajnáltatni akarod magad akkor is összekukázhatsz magadnak valami csövest, de szerintem te többre vágysz... TEGYÉL ÉRTE!

2012. júl. 24. 16:32
 14/29 anonim ***** válasza:
65%
Annyi síró fiú van itt, próbálkozz be náluk!
2012. júl. 24. 16:34
 15/29 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, hogy máris feladnád?
2012. júl. 24. 16:34
 16/29 A kérdező kommentje:
tornázok.nem is keveset.és 22 vagyok.
2012. júl. 24. 16:37
 17/29 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ne lenne esélyed. Nekem például kifejezetten bejönnek a fiús csajok.
2012. júl. 24. 16:39
 18/29 anonim ***** válasza:
A szépség egy elég relatív fogalom. Nagyon kevés igazán csúnya nőt láttam eddig, szinte minden nőben van valami szépség szerintem. Az a kevés, akit kifejezetten csúnyának találtam, lelkileg is gyatra volt.
2012. júl. 24. 16:59
 19/29 anonim ***** válasza:
Mondjuk a sminket nem muszáj erőltetned.
2012. júl. 24. 17:00
 20/29 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez a problémám, hogy nem vagyok szép:S Igazából még nagyon haloványan reménykedek, mert ugye a remény hal meg utoljára, de igazából semmi jóra nem számítok:S Hiába próbálkozok, egyszerűen szebb úgysem leszek. De Neked is azt tanácsolom, hogy olyan srácot keress, akinek a belső értékeid a fontosak, én is ilyent keresnék, bár még nem akadtam rá, ezért csak reménykedek. 20/l
2012. júl. 24. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!