Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnya lány ne is reménykedjen?
Tornázz tovább, meg űzz más sportokat, jó alakkal egy csúnya arcú lány is nyerő lehet akárkinél. Arról nem is beszélve, ha sportolsz, ügyelsz az étkezésre, és így egészségesebb vagy, az általában az arcon is meglátszik, és sokkal vonzóbbá teszi.
A szoli-műköröm stb. tanácsokat felejtsd el, ne alakulj át plázaribanccá, nem állna jól neked. Elég, ha egy picit nőiesebben öltözködsz. Vannak azért férfiak, akiknek a fiúsan-sportosan öltözködő lányok jönnnek be (például én), de a java része jobb szereti a nőcisebbet: ha szép a lábad, szoknya, valami szexisebb felső stb. csodát tehet.
10-es: ha nem kövér lenne az illető azt hinném hogy ismerem =D nekem is van egy ugyanilyen ismerősöm, szintén tizenévesen (meg még most is) havonta váltogatta a pasikat, azok meg oda voltak érte, és sosem értettem miért, mikor én még bottal sem piszkálnám meg =/
na de a kérdésre válaszolva: szerintem tuti van vmi előnyös tulajdonságod is, próbáld meg azt kihangsúlyozni, nekem sincs szép arcom, elől lapos vagyok, viszont azt mondják jó seggem van ezért úgy öltözködök h arra terelődjön a hangsúly. és már elmondták előttem de tényleg megéri törődni magaddal, ezt saját tapasztalatból mondom. régen én is lesz.rtam hogy nézek ki, a hajam csak úgy nőtt ahogy nőtt, fiús ruhák, no smink stb. Vágass magadnak vmi frizurát, természetes smink (alapozó, szempilla spirál) csak javít az ember fején, pár normális ruha (nem kell hogy drága legyen, csak ízléses) és kb ennyi. Amúgy stylist vagyok szóval ha gondolod küldj képet és hátha tudok mondani valami okosságot =D
ejnye. feladni?? soha :) tudod a világon kétféle ember van. jó, és rossz. ez igaz a pasikra is meg a csjokra is. ha jó ember vagy, ezer százalék, hogy nem fogsz egyedül maradni :)
Csak ne fulladj bele az önsajnálatba, és légy mindíg pozitív :) Hidd el, ha az vagy, az sokkal vonzóbb, mint a legangyalibb arc, vagy a legkerekebb fenék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!