Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy csúnya lány ne is reményke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csúnya lány ne is reménykedjen?

Figyelt kérdés
Szerintem se vagyok szép, mások szerint se.Van valami esélyem? Nem valami modellfiút keresek, csak normálisat.Adjam fel?
2012. júl. 24. 16:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Az arcotok nem szép, vagy az alakotok?
2012. júl. 24. 17:08
 22/29 anonim ***** válasza:

Tornázz tovább, meg űzz más sportokat, jó alakkal egy csúnya arcú lány is nyerő lehet akárkinél. Arról nem is beszélve, ha sportolsz, ügyelsz az étkezésre, és így egészségesebb vagy, az általában az arcon is meglátszik, és sokkal vonzóbbá teszi.

A szoli-műköröm stb. tanácsokat felejtsd el, ne alakulj át plázaribanccá, nem állna jól neked. Elég, ha egy picit nőiesebben öltözködsz. Vannak azért férfiak, akiknek a fiúsan-sportosan öltözködő lányok jönnnek be (például én), de a java része jobb szereti a nőcisebbet: ha szép a lábad, szoknya, valami szexisebb felső stb. csodát tehet.

2012. júl. 24. 17:13
 23/29 anonim ***** válasza:
A külsőn lehet alakítani egy pontig, de hát mindenkinek van egy genetikája. A külsőd szerinted és mások szerint sem szép, oké, és milyen a belsőd? Egy szép lélek megszépíti a külsőt, hidd el! Az a férfi, aki tartós kapcsolatot keres, melegségre vágyik, sugározd ezt! De előbb fel kell fedezned magadban. Amíg te nem fogadod el magad olyannak, amilyen vagy, addig ne várd másoktól sem. Én azt gondolom, érdemes adnod magadra, igényesnek lenned, mert az ember lelki állapota kiül a külsejére! Ha s külsőt azt sugározza, hogy belül rendben vagy, nézhetsz ki akárhogyan, lesz esélyed párt találni.
2012. júl. 24. 17:49
 24/29 anonim ***** válasza:
a lenyeg az hogy tenyleg ne hagyd el magad.hidj magadban! nincs csunya no! probalj a ruhataradba olyan darabokat beszerezni ami noies . ha szep alakod van ezt az elonyt kihangsulyozhatod :) ha pedig nem vagy vekony akkorsincs baj,tehetsz ellene:) tenyleg.. ha te mosolyogsz es vidam vagy es nem az latszik rajtad hogy nincs onbizalmad akkor maris jobban allnak hozzad az emberek.csak mosolyogj! nekem is vannak ismeroseim ilyen prolemakkal de sokan mar boldog kapcsolatban elnek.nemcsak a kulso a fontos ! biztos vagyok bene hogy te tobb lehetsz belulrol mint barmelyik cicababa :) csak soha ne add fel :)
2012. júl. 24. 18:14
 25/29 anonim ***** válasza:

10-es: ha nem kövér lenne az illető azt hinném hogy ismerem =D nekem is van egy ugyanilyen ismerősöm, szintén tizenévesen (meg még most is) havonta váltogatta a pasikat, azok meg oda voltak érte, és sosem értettem miért, mikor én még bottal sem piszkálnám meg =/

na de a kérdésre válaszolva: szerintem tuti van vmi előnyös tulajdonságod is, próbáld meg azt kihangsúlyozni, nekem sincs szép arcom, elől lapos vagyok, viszont azt mondják jó seggem van ezért úgy öltözködök h arra terelődjön a hangsúly. és már elmondták előttem de tényleg megéri törődni magaddal, ezt saját tapasztalatból mondom. régen én is lesz.rtam hogy nézek ki, a hajam csak úgy nőtt ahogy nőtt, fiús ruhák, no smink stb. Vágass magadnak vmi frizurát, természetes smink (alapozó, szempilla spirál) csak javít az ember fején, pár normális ruha (nem kell hogy drága legyen, csak ízléses) és kb ennyi. Amúgy stylist vagyok szóval ha gondolod küldj képet és hátha tudok mondani valami okosságot =D

2012. júl. 24. 18:23
 26/29 anonim ***** válasza:
Én is hozok egy példát:) Anno általános suliban volt egy borzalmasan csúnya lány, mellette nagypofájú is... Nem kövér volt, csak olyan nagy darab, az arca is átlagon aluli volt. Igy hidd el, valamiért meg tudta fogni a srácokat. Több srác vette körül mint a másik gyönyörü lány osztálytársamat! Mai napig nem tudom,h csinálta, talán az önbizalma meg volt. Elhitette magával,h igenis hatni tud a srácokra. Szóval sztem próbáld megtalálni magadban a pozitiv tulajdonságokat, és azokat erösitsd. Semmi nincs veszve, mindenki megtalálja a párját:)
2012. júl. 24. 19:11
 27/29 anonim ***** válasza:

ejnye. feladni?? soha :) tudod a világon kétféle ember van. jó, és rossz. ez igaz a pasikra is meg a csjokra is. ha jó ember vagy, ezer százalék, hogy nem fogsz egyedül maradni :)

Csak ne fulladj bele az önsajnálatba, és légy mindíg pozitív :) Hidd el, ha az vagy, az sokkal vonzóbb, mint a legangyalibb arc, vagy a legkerekebb fenék :)

2012. júl. 24. 19:20
 28/29 anonim ***** válasza:
nincs csúnya nő/lány csak mindenkinek más az izlése :)
2012. júl. 26. 20:57
 29/29 anonim válasza:
Ha nem sminkeled magad szarrá és nem pózerkedsz face-en,akkor a külsőd már nem is érdekel mert normális vagy :)
2012. júl. 28. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!