Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok és még nem volt barátom egy sem, pedig azt mondják nem vagyok csúnya meg semmi. érett lánynak tartanak lehet a korombeliek ezért nem akarnak tőlem semmit?
"16 éves vagyok és még nem volt barátom egy sem"
Ez azt jelenti, hogy szűz lány vagy?
Mert a kép alapján-ha tényleg Te vagy rajta- inkább "bevállalósabbnak" tűnsz.
"persze én sem vagyok naiv tudom hogy sok pasi átfog verni és csak szórakozni akar majd ,de a keresés ezzel jár..:D"
Látom képben vagy :D Így könnyebben ki tudod majd szűrni az olyan srácokat akik csak kihasználják a nőket,de vigyázz velük mert nagyon jól álcázzák magukat,még az a szerencséjük hogy nem olyan orruk van mint pinokkió-nak mert akkor egyből lebuknának a sok hazudozás miatt :D Bármerre fordulnának mindenhova beleakadna az orruk az meg szerintem nem lenne előnyös egy kapcsolatban :D
Azok a lányok, akik tetszettek nekem, szinte kivéte nélkül kismellűek voltak. :)
Amúgy velem is hasonló a helyzet: bizonyos érettség okán, bizonyos ismeretek miatt nem igazán találok magamnak való partnert. (Túl racionális és szkeptikus vagyok, túl jó a vilgászemléletem, a művészeteket éppúgy kedvelem, mint a tudományokat, és ezt szeretem is csinálni az életben, és fontos számomra az önkifejezés, és nehéz olyan aranyos lányt találni, akinek kifejthetem, hogyan kellene a speciális relativitáselméletet alkalmazni a politikában. :D) Azt hiszem, nem lehetnék maradéktalanul boldog olyannal, aki ilyen rétegekig leásva nem tudna megérteni.
Ez van, még keresgélek.
F/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!