Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16 éves vagyok és még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves vagyok és még nem volt barátom egy sem, pedig azt mondják nem vagyok csúnya meg semmi. érett lánynak tartanak lehet a korombeliek ezért nem akarnak tőlem semmit?

Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 00:45
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:

"16 éves vagyok és még nem volt barátom egy sem"

Ez azt jelenti, hogy szűz lány vagy?

Mert a kép alapján-ha tényleg Te vagy rajta- inkább "bevállalósabbnak" tűnsz.

2012. júl. 25. 01:28
 22/46 A kérdező kommentje:
elhiheted nem itt fogom kiteregetni hogy szűz vagyok avagy nem...
2012. júl. 25. 01:31
 23/46 anonim ***** válasza:
Épeszű embert nem érdekli, hogy mekkorák a melleid. És ne add fel, mert vagyunk még néhányan, akik a normális kategóriába tartoznak és érett, normális lányra vágynak! ;)
2012. júl. 25. 01:31
 24/46 anonim ***** válasza:
Sok szerencsét kívánok akkor neked,de ez majdnem annyira nehéz mint megnyerni az 5-ös lottót :D És a rendes srácok 90%-a ronda tehát eléggé gyéren áll a helyzet :D
2012. júl. 25. 01:32
 25/46 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem könnyű...de próbálkozni lehet :D lottózni is sokan lottóznak ...és van aki nyer ,de ha meg sem próbálja tényleg egyenlő a nullával az esélye ...:Dpersze én sem vagyok naiv tudom hogy sok pasi átfog verni és csak szórakozni akar majd ,de a keresés ezzel jár..:D
2012. júl. 25. 01:43
 26/46 anonim ***** válasza:
Szerintem a mell méret semmit nem számít,az összhatás a lényeg.Nálam pl az arc az első ami megfog.
2012. júl. 25. 01:48
 27/46 anonim ***** válasza:

"persze én sem vagyok naiv tudom hogy sok pasi átfog verni és csak szórakozni akar majd ,de a keresés ezzel jár..:D"

Látom képben vagy :D Így könnyebben ki tudod majd szűrni az olyan srácokat akik csak kihasználják a nőket,de vigyázz velük mert nagyon jól álcázzák magukat,még az a szerencséjük hogy nem olyan orruk van mint pinokkió-nak mert akkor egyből lebuknának a sok hazudozás miatt :D Bármerre fordulnának mindenhova beleakadna az orruk az meg szerintem nem lenne előnyös egy kapcsolatban :D

2012. júl. 25. 01:54
 28/46 anonim ***** válasza:

Azok a lányok, akik tetszettek nekem, szinte kivéte nélkül kismellűek voltak. :)

Amúgy velem is hasonló a helyzet: bizonyos érettség okán, bizonyos ismeretek miatt nem igazán találok magamnak való partnert. (Túl racionális és szkeptikus vagyok, túl jó a vilgászemléletem, a művészeteket éppúgy kedvelem, mint a tudományokat, és ezt szeretem is csinálni az életben, és fontos számomra az önkifejezés, és nehéz olyan aranyos lányt találni, akinek kifejthetem, hogyan kellene a speciális relativitáselméletet alkalmazni a politikában. :D) Azt hiszem, nem lehetnék maradéktalanul boldog olyannal, aki ilyen rétegekig leásva nem tudna megérteni.

Ez van, még keresgélek.

F/23

2012. júl. 25. 01:55
 29/46 A kérdező kommentje:
ó tapasztaltam már hogy jól álcázzák magukat....szemtelenül tud néhány hazudni... de hát meg kell próbálni leszűrni a dolgokat és szemfülesnek lenni...:D na igen szépen is néznének ki ... bár jó lenne az orruk égszertartónak vagy ruhakarnisnak :D na persze ez nőknél is soknál van így..én nem ítélkezem a pasik felett mert 1-2 nő rosszabb mint a pasik ...
2012. júl. 25. 02:07
 30/46 A kérdező kommentje:
Na igen valahogy így van nálam is nem vagyok egy buta lány akit csak a net meg a buli érdekel szeretek értelmes dolgokról beszélgetni ,bár nem vagyok az sem aki nagyon komolyan venné ezt a dolgot mert én sem tudok mindent...sokat kell még tanulnom és foglalkoznom a dolgokkal hogy értelmes gondolatokat nem csak indulatokból és buzdításból feltörő véleményt mondani dolgokról ...úgy vagyok vele hogy amiben nem vagyok jártas abba nem szólok bele ...
2012. júl. 25. 02:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!