Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok és még nem volt barátom egy sem, pedig azt mondják nem vagyok csúnya meg semmi. érett lánynak tartanak lehet a korombeliek ezért nem akarnak tőlem semmit?
Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 00:45
31/46 anonim válasza:
"és nehéz olyan aranyos lányt találni, akinek kifejthetem, hogyan kellene a speciális relativitáselméletet alkalmazni a politikában. :D"
Bocs de ez szerintem még a férfiakat sem érdekelné,nemhogy a lányokat :D Ne ilyen témákat hozz fel nekik,ennél már az összeesküvés elméletek is jobbak randizáskor :D
#kérdező
Igen,természetesen a nők is megérik a pénzüket de ezt nem szívesen ecsetelem előttük,ez ilyen férfi téma :D
32/46 anonim válasza:
Na az olyanokat kerüld mint a #31-es válaszoló,az ilyen pasik minden csajt guminőnek néznek amik csak egy dologra valóak :D Az ilyeneket a farkuk irányítják,szeretni nem nagyon képesek
33/46 A kérdező kommentje:
tudom tudom...én az ilyenekkel úgy vagyok hogy annyi öröme legyen az életben hogy ilyeneket írogathat...ha nincs jobb dolga egészségére...de ezért nem is akartam feltenni képet magamról csak kép nélkül nehéz megállapítani mi a baj velem...:D de ha nem találja valaki majd ezt a kérdést akkor töröltem bocsi :)
2012. júl. 25. 02:24
34/46 anonim válasza:
31-es vagyok : Tévedsz barátom,nem a f.rkam irányít,de pont az ilyen tini csajoktól mentsen meg az isten,úgyhogy a kérdésem egyben a véleményemet is tükrözte.Nem vagyok rászorulva az ilyen csajokra,modell vagyok ,illetve a barátnőm is,az itt említett kategóriából nem választok.
35/46 A kérdező kommentje:
ezen csak mosolyogni tudtam :)
2012. júl. 25. 02:33
36/46 anonim válasza:
Mert ebben a csajban mi a baj?Értelmesebb mint a legtöbb lány
Persze modell vagy azért akarsz szexpartnert keresni pénzért itt a gyakorin :D Álmodik a nyomor
37/46 anonim válasza:
Fogadok a nők még bottal sem érnének hozzá :D Azok szoktak így kamuzni
38/46 anonim válasza:
A nyomor szerintem nem nálam érzékelhető...:D Persze, 16 évesen értelmes..:D Majd pár év múlva esetleg ezt kijelenthetjük.
39/46 anonim válasza:
Hát kedves kérdező a kép és a kommentjeid alapján érettnek és szimpatikusnak tűnsz :)
40/46 A kérdező kommentje:
köszönöm bár most láthatod 16 évesen ezt nem lehet kijelenteni egyesek szerint...:)
2012. júl. 25. 02:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!