Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csúnya arc fájna én ordítanák ti is így vélitek? (Fotó lenn)
MIT LEHET KEZDENI EZZEL AZ ELÖREGEDETT ARCBŐRREL? EL MÚLIK EZ VALAHA?
Az ízléseddel van baj elsősorban.
Azok az undorító zöld csattok és ez a seprű haj...szörnyű.
Valami csokoládébarnát el tudnék képzelni és az előlfrufrut is hanyagold.Ha meg mindenképp szőke legalább ne ezt az árnyalatot,hanem valami búzaszőkét,mézszőkét.
A szemöldököddel is kellene valamit kezdeni,nem is tudod mennyire befolyásolja az egész arc karakterét.
Egy kis spirál,alapozó,esetleg szemceruza.Menj el fodrászhoz is,de ne valami "falusi Marikanéni"féléhez,hanem aki tudja mi lenne előnyös neked,színben és formában.
Igyál rengeteg folyadékot,a szemed alá pedig kenj valami szemkrémet és esetleg néha világos korrektort.
Ezen a bőrön szépen javíthat valamiféle BB krém, pl skin79, missha. Próbáld ki valamelyiket, nézz utána melyik felelne meg neked.
Egyébként ez a hajszín nagyon nem illik hozzád, ahogy maga a frizura sem. Ez sokat ront az összhatáson. A szőke haj szép, tudjuk jól, de akin nem áll jól az ne erőltesse magára mert nem lesz tőle szép. Neked nem áll jól. Keress sötétebb színt.
Ha ilyen nőm lenne, a fejem is kevesebbet fájna...
Több önbizalmat!
háát látszik h már a férfiak kiélték magukat rajtad...
A gyerek legalább családban nevelkedik?
teljesen el vagy rontva. A szép adottságaidat tönkrevágtad. A szemöldököd JÓ, nehogy kiszedd vékonyra!!!
Viszont az igaz, hogy a hajszíned miatt látszik az arcod fakónak, nem véletlen, hogy mindenkinek az eredeti hajszíne áll legjobban. (kivéve, ha egérszürke) A világosbarna jó lenne, vagy valamilyen meleg árnyalatú szőke, de nem ez a világos. Ha meg 24 éves vagy, az már felnőttkor, ne tegyél ilyen bigyókat a hajadba, ami max. 10 éveseknek áll jól.
Szia!
Csak a hajad ami nem áll jól,én csak azon változtatnék.
Fazon+Szín!
A szőke nem a te színed.
:-)
arcodra meg ha bajod van benne bőrgyógyász segít.
az én arcom se szebb:)
27L
nem vagy miss america, de nem vagy csúny
szerintem egy másik hajszínnel és egy kis bőrgyógyászati beleavatkozással nagyon szép leszel
1. CSERÉLD LE A MOSTANI HAJSZÍNEDET MERT BORZALMAS, én a barnát ajánlom
2. látszik hogy cigizel és iszol (lehet nem de nekem ez jön le)
3. keress föl egy börgyógyászt
egész szép arcod van (legyél rá büszke)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!