Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a csúnya arc fájna én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a csúnya arc fájna én ordítanák ti is így vélitek? (Fotó lenn)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

MIT LEHET KEZDENI EZZEL AZ ELÖREGEDETT ARCBŐRREL? EL MÚLIK EZ VALAHA?

2012. aug. 23. 13:07
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
Szerintem bájos vagy. :)
2012. aug. 23. 13:08
 2/40 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de mi a gond?Nem vagy tinédzser,és szerintem nagyonis jól nézel ki arcra!!!
2012. aug. 23. 13:09
 3/40 anonim ***** válasza:

Nem vagy csúnya ,de szépség sem.

Mindenesetre olyan stílust erőltetsz magadra, ami távol áll a testedtől. És ez okozza a hibát. (első sorban).

Nem a mesterkélt általános elfogadott stílust kéne követni, hanem azt ami jól áll. Pl a hajad az egy borzalom. A sárga (szőke) nem a te színed.

2012. aug. 23. 13:09
 4/40 anonim ***** válasza:
75%
Nekem nem tetszel, de az túlzás, amit írtál.
2012. aug. 23. 13:10
 5/40 anonim ***** válasza:
100%

ne dohányozz, kevés alkoholt igyál, és válts étrendet, kevesebb cukrot egyél, sportolj többet, meg fog látszania a bőrödön

ne kenj magadra mindenféle hülye kencét, inkább vegyél gyógyszertárban, vagy olyat válassz, amiben minél kevesebb az összetevő

a hajadat változtasd meg, az nem jó így, szép a szemed, és a barna, világos barna hajszín sokkal előnyösebb lenne neked

2012. aug. 23. 13:10
 6/40 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Egyébként sztem elég lenne egy szemöldökszedés, egy kis alapozó és ennyi.

2012. aug. 23. 13:11
 7/40 anonim ***** válasza:
Ja, és szerintem a világos vörös hajszín jobban állna neked! Ilyen: [link]
2012. aug. 23. 13:12
 8/40 anonim ***** válasza:
Szerintem a szőke haj,meg maga a frizura nem hozzád illik.
2012. aug. 23. 13:14
 9/40 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok és van egy gyermekem is már, nem vagyok megelégedve az arcommal és bármivel kennyem egyszerűen nem múlnak el az apró pattanások olyan laza az egész arcom és egy csepp korty alkoholt sem szoktam inni nem dohányzom és nem drogozom és nem kávézom csak rengeteg édességet fogyasztok. És olyan az arcbőröm mint egy smidli papír durva és rücskös.
2012. aug. 23. 13:15
 10/40 anonim ***** válasza:
100%

Bőrgyógyásztól próbáltál már tanácsot kérni? Am egyáltalán nem vészes, de ő biztos tud valami jó dolgot ajánlani.

Továbbá, bocsi, de ez a haj tényleg nem áll jól:// Szerinte is egy világos barna sokkal de sokkal jobb lenne, fiatalítana, és az oldalfrufru is jobban állna az arcodnak. No meg egy szemöldökszedés:) és kész. csak tanács, ne vedd készpénznek, másokat is kérdezz meg

2012. aug. 23. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!