Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek/Mit tehetnék? Teljesen megzavarodtam. (Meleg téma)

Figyelt kérdés

1, Aki nem tud/nem akar segíteni, az inkább ne írjon semmit.

2, Aki nem akarja elolvasni, nem kell.

3, Próbálok mindent részletesen leírni, ezért (nagyon) hosszú...

17/f

Amit tudni kell:

Kiskoromban a szomszéd kisfiú, nevezzük M.-nek volt a legjobb barátom, apukám halálakor ő vigasztalt. Szájra puszival köszönt el, és boldogabb voltam, mint amikor barátnőim voltak. Édesanyámnak és a húgomnak ezek a dolgok feltűntek, akkor "ébresztettek rá", hogy van egy titkom. Ha nem is meleg, de biszex vagyok. Az elején kinevettem őket, hogy az lehetetlen, majd egy idő után elfogadtam a tényt, bár majdnem túl későn. M. másik városba járt középiskolába, mint én, ezért lassan nem is találkoztunk, vagy csak nagyon ritkán.

M.-el múlthéten találkoztam, úgy érzem ismét beleszerettem. Mivel hideg volt oda adta a pulóverét, és megkért, ha ráérek segítsek neki költözni. (Van egy apró lakásuk a városban, és ott fog élni) Néha úgy érzem akar valamit tőlem, hosszan a szemembe néz, én megijedek, és elkapom a fejem..majd teljesen zavarban vagyok, amit ő szerintem teljes mértékben élvez. A holnapi, azaz mai napomat vele kell töltenem, nem bírok aludni, és a pulcsiját szorongatom..

2012. aug. 20. 02:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
93%

Hova tanulsz te ennyire?

am elképzeltem h két pironkodo srác egymás elől takargatja a farkátxD és úgy zuhiznak....wooow izgatóak vagytok*.*

am a pasid tudja h kiírtad gyakorira?

2012. szept. 10. 23:52
 72/78 anonim ***** válasza:
93%

előző: XDD a vizuális fantázia nagy átok(legalábbis nálam:D)

egyb télleg, Mtudja h kiírtad?

2012. szept. 11. 18:44
 73/78 anonim ***** válasza:
78%

én szeretem h hamar beindul a fantáziám:P

najó azért nem mindíg jó... :$

2012. szept. 11. 19:21
 74/78 A kérdező kommentje:

Tudja, de sosem olvasta a válaszokat, sem a kérdést...szerintem elásnám magam szégyenemben, vagy rettentően zavarba lennék :D

Nyelvtanulásba húztam bele, és előre hozottan szeretnék érettségizni informatikából :D

2012. szept. 11. 20:24
 75/78 anonim ***** válasza:
93%
ÉnisxD
2012. szept. 11. 21:56
 76/78 A kérdező kommentje:
Sikeresen lebuktam M. előtt, elolvasott mindent, de szerencsére nem lett belőle galiba, mindketten elvörösödtünk, ő zavarban volt, én pedig szégyelltem magam...valamilyen szintem megdicsért a fogalmazásom miatt, és annyira szeretem, még mindig :)
2012. szept. 16. 23:51
 77/78 anonim ***** válasza:
92%

yupiiiii

és miújság felétek?

2012. szept. 26. 20:37
 78/78 anonim ***** válasza:
93%
Hallod én ezt még minig nagyon nehezen hiszem el,vagyis el hiszem,csak ritka az olyan fiú aki ilyen szépen és romantikusan fogalmaz.Olyan az egész mintha egy tinilány írt volna a fantáziálgatásairól...na mindegy.Már kételkedtem benne hogy egyáltalán létezik e ilyen kapcsolat mint a tiétek de úgy látszik igen,és nagyon szerencsésnek mondhatod magad.:)További sok boldogságot kívánok és ha történik valami fejlemény akkor mindenképp írj!!:DD
2012. okt. 23. 22:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!