Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek/Mit tehetnék? Teljesen megzavarodtam. (Meleg téma)
1, Aki nem tud/nem akar segíteni, az inkább ne írjon semmit.
2, Aki nem akarja elolvasni, nem kell.
3, Próbálok mindent részletesen leírni, ezért (nagyon) hosszú...
17/f
Amit tudni kell:
Kiskoromban a szomszéd kisfiú, nevezzük M.-nek volt a legjobb barátom, apukám halálakor ő vigasztalt. Szájra puszival köszönt el, és boldogabb voltam, mint amikor barátnőim voltak. Édesanyámnak és a húgomnak ezek a dolgok feltűntek, akkor "ébresztettek rá", hogy van egy titkom. Ha nem is meleg, de biszex vagyok. Az elején kinevettem őket, hogy az lehetetlen, majd egy idő után elfogadtam a tényt, bár majdnem túl későn. M. másik városba járt középiskolába, mint én, ezért lassan nem is találkoztunk, vagy csak nagyon ritkán.
M.-el múlthéten találkoztam, úgy érzem ismét beleszerettem. Mivel hideg volt oda adta a pulóverét, és megkért, ha ráérek segítsek neki költözni. (Van egy apró lakásuk a városban, és ott fog élni) Néha úgy érzem akar valamit tőlem, hosszan a szemembe néz, én megijedek, és elkapom a fejem..majd teljesen zavarban vagyok, amit ő szerintem teljes mértékben élvez. A holnapi, azaz mai napomat vele kell töltenem, nem bírok aludni, és a pulcsiját szorongatom..
Hova tanulsz te ennyire?
am elképzeltem h két pironkodo srác egymás elől takargatja a farkátxD és úgy zuhiznak....wooow izgatóak vagytok*.*
am a pasid tudja h kiírtad gyakorira?
előző: XDD a vizuális fantázia nagy átok(legalábbis nálam:D)
egyb télleg, Mtudja h kiírtad?
én szeretem h hamar beindul a fantáziám:P
najó azért nem mindíg jó... :$
Tudja, de sosem olvasta a válaszokat, sem a kérdést...szerintem elásnám magam szégyenemben, vagy rettentően zavarba lennék :D
Nyelvtanulásba húztam bele, és előre hozottan szeretnék érettségizni informatikából :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!