Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lesz mindig ideges,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lesz mindig ideges, amikor szóba kerül ez a téma? (Kicsit hosszú)

Figyelt kérdés

Azt vettem észre az utóbbi hónapokban, hogy a párom (F) mindig ideges lesz, amikor szóba kerül az eljegyzés, a gyűrű, család és hasonlók.

Ezzel kapcsolatban 2 dolgot fejtenék ki: az, hogy ideges lesz, nem azt jelenti, hogy kiabál vagy veszekszik, hanem azt, hogy láthatóan zavart és feszült lesz, szinte le lehet olvasni az arcáról, hogy nagyon feszeng és zavarja ez a téma. Másik pedig az, hogy nem úgy kerül szóba, hogy én felhozom, hogy "Drágám, jegyezz már el" vagy "nem gondoltál még arra, hogy eljegyezz?", mert ilyet soha nem mondanék, nem az a nő vagyok, aki ezt mondja/várja/igényt tart rá stb, ráadásul soha nem beszélünk ilyesmiről kettőnket illetően, mint közös élet, eljegyzés vagy bármi. Hanem úgy értem, amikor pl. közösségi oldalon látom, hogy egyik ismerősömet eljegyezték, vagy közös ismerősünk férjhez ment/megnősült(mindkét eset megtörtént az utóbbi 2 hónapban), akkor mondom neki, hogy "hallottad Kicsim, hogy xy és xy eljegyezték egymást?". De csak úgy megkérdezem, hát beszélgetünk. Olyan szinten kérdezem, mintha azt kérdezném, "este maradjunk itthon vagy van kedved bulizni?" Ártatlan kérdés, és egyből látom, hogy feszült lesz és egy mondatból letereli a témát.

Vagy pl. volt az, hogy mutattam neki, milyen ruhát veszek fel pár nap múlva, amikor ünnepségre megyünk, meg is jegyezte már korábban is magától, hogy az a ruha nagyon szexi. Aztán mutattam neki, hogy ezt a gyűrűt veszem fel hozzá (egy szimpla bizsu, de különleges gyűrű), mert sztem így elegáns lesz. És szinte 5 mp. alatt leterelte, hogy "ahham, hallottad mi volt ma a híradóban?" Szó szerint így. De ha azt mondtam volna, hogy befestem a hajam addigra, akkor mosolyogva kérdezte volna meg, hogy "most újra más színű lesz a hajad Édesem?". Mert mindig is beszélgetett velem mindenről, férfi létére képes azt is végighallgatni, hogy milyen sminkeket vettem, sőt, volt, hogy ő maga választott nekem, annyira kedves és odaadó, tényleg bármiben. Megtörtént az is, hogy mondtam neki, kaptam esküvői meghívót távolabbi rokontól, megmutattam neki, mert annyira ötletes volt a meghívó. Ő szinte rá sem nézett, és csak annyit kérdezett, hogy "elmész?" és a következő percben már a zuhany alatt állt. Szerintem meg sem fordult a fejében, h esetleg Vele mennék.

Nem értem, hogy ilyen esetekben (amiket leírtam), miért lesz olyan leterelő velem, és miért nem beszélgetünk tovább, hanem otthagy. Ez engem nagyon bánt, rosszul esik, mert nem tudom mire vélni, de Tőle még nem kérdeztem miért csinálja, mert nem akarom, h félre értsen.

A kapcsolatunk kiegyensúlyozott, tökéletes minden téren és imádjuk egymást, a legjobb barátok vagyunk és szerelmesek is egyben lassan 8 éve.

De mire véljem ezt?

(Tudom, most fogok kapni olyat is, hogy 8 éve???És még nem jegyzett el?De nem, nem jegyzett el, mi "szimpla" kapcsolatban vagyunk)

2012. jún. 20. 20:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Tényleg nem érted..?
2012. jún. 20. 20:54
 2/17 anonim ***** válasza:
nem vagyunk gondolatolvasóak. ha téged zavar ez a dolog akkor próbáld megbeszélni vele. ha meg nem zavar, akkor ne foglalkozz vele.
2012. jún. 20. 20:55
 3/17 A kérdező kommentje:
Tényleg nem, ezért kérdezem, hogy külső szemmel a leírtak alapján mások mit gondolnak.
2012. jún. 20. 20:56
 4/17 anonim ***** válasza:
Hát 8 év után tényleg ideje lenne már tisztázni, hogy mit akartok egymástól.
2012. jún. 20. 20:57
 5/17 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2012. jún. 20. 21:01
 6/17 A kérdező kommentje:
25L-26F
2012. jún. 20. 21:03
 7/17 anonim ***** válasza:
Az írásod alapján, szerintem betegesen fél az eljegyzés, esküvő és minden ami ezzel kapcsolatos(gyűrű, ruha, stb) még csak a gondolatától is. Érdemes lenne beszélgetned erről vele, hogy ő mit akar, akar-e családot. Mert ha nem akkor lesznek próblémák.
2012. jún. 20. 21:04
 8/17 anonim ***** válasza:

Szerintem te, azert mar titkon remenykedsz abba,hogy hamarosan gyuru kerul az ujjadra:)

Megtudlak azonban erteni,hogy zavar a viselkedese de te magad irod,hogy barmirol kepesek vagytok beszelgetni hat akkor errol miert nem?! Nem kell letamadni csak erre evezni a beszelgetest es kiterni ra.Mosolyogj kozben akkor talan ot sem feszelyezed annyira a temaval. Probalj ugy rakerdezni,mint ha te csak ,,buta`` lennel es bekepzelned magadnak,hogy ot az ilyen dolgok zavarba hozzak. Mond el neki,hogy te hogyan gondolkodsz vele a jovot illetoen es,hogy szeretned te is tudni,hogy o mikepp gondolkozik. Biztasd affelol,hogy nem az eskuvo a mindened hanem csak az,hogy boldogsaban es megertesben eltek. Szerintem 8 ev utan, azert az ilyenekrol batran kene beszelgetnetek:) Sok sikert!!

2012. jún. 20. 21:04
 9/17 anonim ***** válasza:

Az elobbi vagyok.

Bocsi azt hittem idosebbek vagytok:)

Igy,hogy latom a parod meg csak 26 eves szerintem nem kellene ilyenek miatt aggodnod. Meg mind ketten elegge fiatalok vagytok. Elbeszelgethetsz vele a jovot illetoen de en nem surgetnem a helyedbe a lanykerest mivel most mar, azert ertem miert olyan ideges ha ez a tema kerul szoba....

2012. jún. 20. 21:10
 10/17 A kérdező kommentje:

Épp ez az, hogy nem csak hogy nem sürgetem, hanem az együtt töltött 8 év után még annyi sem jött szóba, hogy mi hogy állunk ezzel a kérdéssel. Úgy általában.

Megkérdezem Tőle, hogy hallotta-e, hogy Józsi eljegyezte Katit és egyből feszült lesz.

8 év alatt annyit nem beszéltünk kettőnkről, hogy mi egyáltalán tovább lépünk-e valaha, vagy csak járunk? Semmit nem tudok erről, hogy ő mit gondol, de azt hiszem, kezdem érteni, és nem akar soha ilyesmit, mert ha csak egy ártatlan kérdéstől szorong, akkor biztosan nem akar tőlem semmit.

2012. jún. 20. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!