Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen a téma? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
először is szerintem ismerkedjetek meg, hogy milyen zenét szerettek és hogy milyen kajákat, mondjatok vicces történeteket, és ha csend lesz, akkor az azt jelenti, hogy eljött a csók ideje =)
a lényeg, hogy már az elején is közel ülj hozzá =)..ha a csend eljön, akkor nézz a szemébe és mosolyogj, és csókold meg....majd jön az magától =)
Én azért nem kapkodnám el azt a csókot...
A lányok igen különbözőek. Valakinek persze bejön, de ha a lány konzervatívabb, nagyon hamar elronthatod az egészet...
A téma miatt ne aggódj, séta közben úgyis jönni fog magától, a szituáció adni fogja a témát. Beszéltesd sokat, ők ezt jobban szeretik mint téged hallgatni, te pedig tegyél kedveskedő megjegyzéseket, rá illetve a megjelenésére...
Hidd el nekem, nem lesz gond!
17, Fiú
Legyél vele kedves dicsérd meg!
A szemébe nézz amikor beszélsz!
Mesélj neki vicces történeteket, nevettesd meg!
Egyébként meg szerintem a csók is jöhet a végén!
Hány éves vagy?
:)
A beszélgetés nem megszervezhető mint egy program!Jön spontán,...ha nem akkor az gáz!:)
Kb először ha ugye nem nagyon ismeritek egymást akkor a "szokásos" kérdések..hova jársz suliba,merre bulizol mit csinálsz szabadidőben stb stb...aztán ebből majd csak kikerekedik egy kellemes séta!:)
Felesleges kattognod...sőt inkább legyél magabiztos és kicsit kezdeményező a beszélgetésben,hogy érezze a csaj "ez egy igazi pasi"!;)
Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!