Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi legyen a téma? (Kérdésed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen a téma? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy elhívtam egy lányt randizni(sétálni),és most nem tudom hogy miről beszélgessünk mert nem szeretném ha kínos csendek lennének.Ezen kattogok egy kicsit.Vagy túlreagálom és lazára kéne vennem?
2011. aug. 29. 08:36
 1/5 anonim ***** válasza:

először is szerintem ismerkedjetek meg, hogy milyen zenét szerettek és hogy milyen kajákat, mondjatok vicces történeteket, és ha csend lesz, akkor az azt jelenti, hogy eljött a csók ideje =)

a lényeg, hogy már az elején is közel ülj hozzá =)..ha a csend eljön, akkor nézz a szemébe és mosolyogj, és csókold meg....majd jön az magától =)

2011. aug. 29. 08:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én azért nem kapkodnám el azt a csókot...

A lányok igen különbözőek. Valakinek persze bejön, de ha a lány konzervatívabb, nagyon hamar elronthatod az egészet...

A téma miatt ne aggódj, séta közben úgyis jönni fog magától, a szituáció adni fogja a témát. Beszéltesd sokat, ők ezt jobban szeretik mint téged hallgatni, te pedig tegyél kedveskedő megjegyzéseket, rá illetve a megjelenésére...

Hidd el nekem, nem lesz gond!

17, Fiú

2011. aug. 29. 09:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Legyél vele kedves dicsérd meg!

A szemébe nézz amikor beszélsz!

Mesélj neki vicces történeteket, nevettesd meg!

Egyébként meg szerintem a csók is jöhet a végén!

Hány éves vagy?

2011. aug. 29. 09:28
 4/5 anonim ***** válasza:

:)

A beszélgetés nem megszervezhető mint egy program!Jön spontán,...ha nem akkor az gáz!:)

Kb először ha ugye nem nagyon ismeritek egymást akkor a "szokásos" kérdések..hova jársz suliba,merre bulizol mit csinálsz szabadidőben stb stb...aztán ebből majd csak kikerekedik egy kellemes séta!:)

Felesleges kattognod...sőt inkább legyél magabiztos és kicsit kezdeményező a beszélgetésben,hogy érezze a csaj "ez egy igazi pasi"!;)

Sok sikert!:)

2011. aug. 29. 09:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :D
2011. aug. 29. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!