Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek/Mit tehetnék? Teljesen megzavarodtam. (Meleg téma)

Figyelt kérdés

1, Aki nem tud/nem akar segíteni, az inkább ne írjon semmit.

2, Aki nem akarja elolvasni, nem kell.

3, Próbálok mindent részletesen leírni, ezért (nagyon) hosszú...

17/f

Amit tudni kell:

Kiskoromban a szomszéd kisfiú, nevezzük M.-nek volt a legjobb barátom, apukám halálakor ő vigasztalt. Szájra puszival köszönt el, és boldogabb voltam, mint amikor barátnőim voltak. Édesanyámnak és a húgomnak ezek a dolgok feltűntek, akkor "ébresztettek rá", hogy van egy titkom. Ha nem is meleg, de biszex vagyok. Az elején kinevettem őket, hogy az lehetetlen, majd egy idő után elfogadtam a tényt, bár majdnem túl későn. M. másik városba járt középiskolába, mint én, ezért lassan nem is találkoztunk, vagy csak nagyon ritkán.

M.-el múlthéten találkoztam, úgy érzem ismét beleszerettem. Mivel hideg volt oda adta a pulóverét, és megkért, ha ráérek segítsek neki költözni. (Van egy apró lakásuk a városban, és ott fog élni) Néha úgy érzem akar valamit tőlem, hosszan a szemembe néz, én megijedek, és elkapom a fejem..majd teljesen zavarban vagyok, amit ő szerintem teljes mértékben élvez. A holnapi, azaz mai napomat vele kell töltenem, nem bírok aludni, és a pulcsiját szorongatom..

2012. aug. 20. 02:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 A kérdező kommentje:

Sziasztok, ma 5 óra körül írtam neki sms-t hogy találkoztunk kéne, visszaírt, hogy sajnos neki csak 6 után jó, és nem tud elém jönni..visszaírtam, hogy semmi gond, édesanyám vásárolni akar (tescoba), és bevisz.

találkoztunk 8kor egy játszótéren, és mindketten elvörösödtünk, ahogy egymásra néztünk, majd arcra puszival üdvözöltük egymást.

Elkezdtünk hintázni, egy ideig szótlanul a földet néztem, persze elterveztem, mit akarok neki mondani, de a csak annyit tudtam kinyögni: te komolyan gondoltad?

M.: mit? ami tegnap történt?

Igen, pontosan arra gondoltam...

M.: Nem, nem gondoltam komolyan..

kb. elfehéredtem, és remegni kezdtem...de nem akartam sírni...

Akkor kiszállt a hintából, és felhajtotta a fejem...

Olyan kis buta vagy, majd megcsókolt, én pedig elsírtam magam...letörölte a könnyeim, én pedig pofán vágtam, és megcsókoltam...

Aztán a szemembe nézett, én nagyot nyeltem..és egyszerre kezdtük el kérdezni : Leszel a barátom?

Egymásra mosolyogtunk, mikor anyukám felhívott, hogy jó lenne, ha vissza mennék a kocsihoz...ő pedig elkísért, és szájra puszival köszöntünk elegymástól...

Mindenkinek köszönöm a segítséget, jó kívánságot

2012. aug. 22. 22:53
 22/78 anonim ***** válasza:
83%

Annyira szépek lehettek *.* És ez nem igaz én még sosem láttam együtt két pasit...akkor ti az utcán is felvállaljátok?Kézen fogva mentetek már?

Akkor anyukád is látta a szájrapuszit?Szerencsés vagy, hogy normális anyukád van és nem ítél el:))

Jah és gratulálok legyetek együtt sokáig:))

2012. aug. 23. 11:09
 23/78 anonim ***** válasza:
97%
Ő egyidős veled?
2012. aug. 23. 11:10
 24/78 A kérdező kommentje:
ő 19, én 17. Szerintem anyukám látta, mert célozgatott, de ki is nevetett (nem az a gúnyos nevetés). Az utcán nem igazán vállaljuk fel egymást, mert rengeteg ostoba ember vesz körül. Játszótéren akkor épp nem volt senki, de valahogy abban a pillanatban nem is érdekelt volna.
2012. aug. 23. 11:16
 25/78 anonim ***** válasza:
94%

(#20as vagyok)Ez egy annyira filmbe illő jelenet lehetett:DD

nagyon aranyosak vagytok és mostmár mégjobban örülök hogy happy end lett!ezek után én is szívesen találnék magamnak egy rendes fiút(lány vagyok), de megvagyok szingliként is xD

2012. aug. 23. 14:05
 26/78 A kérdező kommentje:
Úgyis érzem magam, mint aki filmben szerepel. Annyira boldog vagyok, hogy nem tudom kifejezni szavakkal :)
2012. aug. 23. 14:53
 27/78 anonim ***** válasza:
83%

Örölünk nagyon:))

A későbbi fejleményeket is kérem leírni:D

2012. aug. 23. 17:51
 28/78 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem fake, annyira filmbe illő, meseszerű ez a sztori, hogy szerintem ilyen nincs is...

Ha tévedtem akkor bocsi :) És sok boldogságot, legyetek nagyon boldogok együtt, és vigyázzatok egymásra :) <3

És én is várom a fejleményeket :)

2012. aug. 24. 08:51
 29/78 anonim ***** válasza:
59%
Na ez olyan romantikus es filmbe illo, ahogy az elozok is irtak, hogy egyszeruen ... Nem talalok szavakat. Wow. Jobb, mint egy film, muszaj latnom. Mondd meg hol laktok es egesz nap kukkolni foglak titeket egy fa tetejerol XD
2012. aug. 24. 16:47
 30/78 anonim ***** válasza:
60%

Én is akarok kukkolni:D

De amúgy én se rosszból de nekem is emegfordult a fejemben, hogy fake, mert túl szép. És már sok ilyen volt gyakori kérdéseke, hogy két pasi így úgy amúgy utána meg smárotlak szerelmesek lettek egymásba és happy...:|

2012. aug. 24. 20:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!